Lavkarbo - Dag 31: 1 måned uten sukker!!

En måned... Yes!

Tenk det du! Det hadde nemlig ikke jeg trodd etter dag 1! 31 dager og troen på at jeg kan klare målene blir sterkere og sterkere. Alt sitter i hodet, så jeg må si at jeg blir rimelig betrygget over at noe der oppe fungerer som det skal😉

Dag 31 har gått like greit som alle de andre. Det er så mye på menyen som er gode erstatninger for det man hev innpå før, så det ER virkelig ikke noe problem om bestemmer seg for at det ikke skal være det💪 Lage problemer? Nei, DET gidder vi ikke!

Til middag i dag blir det en spennende kyllinggryte med tomater, paprika +++ Gleder meg😊

Møtte på disse her i stad, og hvis de har tenkt til å fortsette på dette viset, så skal du ikke se bort i fra at menyen straks forandrer seg... Haha!! 😅

Riktig god kveld til deg!

4 kommentarer

kosekaos

03.09.2017 kl.08:35

Flink du er :)

Noen tips til hva man kan ha til lunsj som er lavkarbo?

Tine Bjerke

03.09.2017 kl.21:21

kosekaos: Takk for det! Jeg varierer mellom omelett med diverse ingredienser, brisk med pålegg, salater, wok og andre middagsrester egentlig. Middag i mindre posjon er egentlig min favoritt, men tror det aller beste er å variere så en ikke går lei. Håper det var godt nok svar til deg :)

kosekaos

03.09.2017 kl.21:45

Supert :)

Tine Bjerke

03.09.2017 kl.22:11

kosekaos: :)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits