hits

Lavkarbo - Dag 32: Kan JEG kan DU!!

Herlighet så koselig jeg har hatt det denne helgen. 12 jenter på tur er jo et veldig godt utgangspunkt i seg selv, men at en slik tur kan bli så hyggelig å gjøre sååå godt for sjela, det er nesten ikke til å tru! Tusen takk til vertinnen og alle dere andre <3

Alle som er- eller har vært i en slik situasjon hvor dere prøve å bli kvitt en del av dere sjøl, vet at hverdagene går fint. Det er når helgene, turene og feiringene kommer at det ofte blir trøbbel. Enig? Kanskje du ikke er som meg, men her i kroppen er dette fakta med stor F!

Etter «knallhard jobbing» i dagesvis, kan jeg være heeelt sikker på at jeg spolerer alt, om det bare dukker opp en anledning for å gjøre det. Er man rute liksom, så vil ikke dette være et aktuelt problem, for da kan man bare ta det igjen uka etter. Problemet om man er på etterskudd i utgangspunktet, er at dette blir en evig, lang og plagsom sirkel. For meg i hvertfall.

Nei, denne gangen skulle ikke dette skje. Tok meg et skikkelig tak i nakken før avreise og sa til meg selv: «Tine! Du verden så mye det er du ikke kan, men DETTE- dette klarer du om du vil!!» ;) Slik gikk det siden for seg:

Startet med å sørge for en god matpakke til rasten midtveis opp til fjells. Dessuten pakket jeg ned peanøtter, baconcrisp, sukkerfri mørk sjokolade, og litt sukkerfritt godis før avreise. Nå var jeg klar for tur!


Første kveld var det noen flinke jenter som kokkelerte og serverte to varianter av pizza. En med kylling og en med kjøttdeig. Smakte nyyydelig begge to, men bunnen lot jeg ligge igjen. Ikke fordi den ikke var god, ,men du vet jo hva jeg mener? Skrapte bare av fyllet, så det var ikke noe problem.

Til frokost hadde jeg kjøpt med 5 pakker brisk på veien. Ikke fordi jeg eter sååå innmari mye til frokost, men jeg var heldig å komme over «et parti» langt der oppe i dalom. Er jo utsolgt over alt, så her gjorde jeg et varp!

Lørdagsmiddagen var rett og slett en innertier for min del. Yes! Kyllingform med tomater, bacon, fløte, creme fraiche +++ Om jeg droppet ris og loff ble dette REN LABKARBO! Flaks for meg og FOR en smak. Flinke kokker! Så flinke at jeg skal kopiere retten her hjemme i morgen ;) Oppskriften får dere i morgen...

Hjemturen innebar et spisestopp på Nebbenes. I og med at jeg spiste kylling i går, omelett til frokost og spiser ganske så mye salat ellers hadde jeg lyst på noe annet. Her kunne jeg fort gått på en real smell for å si det sånn, men hvorfor «ødelegge» opplegget når jeg hadde klart det så fint resten av turen? Studerte menyen nøye, før jeg bestilte tacotallerken UTEN nachos eller tortilllomper. Funka utmerket!

Betyr så det at jeg bør være stolt av meg selv? Sjokoladekake, vaniljekake, vin, smågodt, potetgull og annet diverse annet høykarbo... Jeg klarte å si "nei takk" til ALT!!  Stolt? Litt, men egentlig ikke heller... Jeg hadde det akkurat like fint som alle de andre, og det var MITT valg. MITT! Igjen sitter jeg igjen med en utrolig god følelse, A; fordi jeg har så mange herlige mennesker rundt meg,  B; fordi jeg klarte det jeg hadde et mål om, og C; fordi jeg etter en ferietur for første gang EVER har klart å gå NED i vekt!! Hurra!

Kan JEG kan DU- om du vil! <3

 

Følg meg på FACE da vel? ;-)

 

 

#Helse#Lavkarbo

2 kommentarer

Therese

03.09.2017 kl.22:23

Bra jobba!!! Du har all grunn til å være stolt:)

Tine Bjerke

03.09.2017 kl.23:01

Therese: Ah! Tuuusen takk! Da får jeg være det da. I hvertfall litt??

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv