Skostafetten

Dette er en superenkel lek/konkurranse som kan lekes med barn og voksne fra de kan knyte skolissene sine selv...
Det går også an å la de andre på laget hjelpe seg:)

Utstyr: Deltakernes sko

Del inn i lag på ca. 5 personer og plasser lagene på ulike steder i rommet så det ikke blir knuffing, eller gjennomfør stafetten ute. 

Alle deltakerne tar av seg skoene og legger de i en stor haug på midt på gulvet, slik at alle har like lang vei fram til skoene. Aktivitetsleder blander skoene godt før h*n starter leken ved å si «Klar-ferdig-gå!».

Førstemann på hvert av lagene løper fram og finner sine sko. Deretter tar han/hun på seg skoene (remmer skal festes og lisser knytes). Så løper han/hun fram og klapper nestemann på skulderen. Nestemann gjør akkurat det samme...

Det laget hvor deltakerne først har funnet og tatt på seg alle skoene sine, har vunnet!!

Flere forslag til artige leker finner du her:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits