Lavkarbo - Dag 34: Endelig!

Bortsett fra lekser og håndballtrening på jr. har dette utrolig nok vært en rolig dag. Jeg har hatt mulighet til å slappe av og lade opp batteriene, i så stor grad at jeg kapitulerte på sofaen i stad- noe jeg ALDRI gjør! To timer var jeg borte, og lettelsen var stor da jeg våknet og fant ut at jeg ikke hadde piersing i tunga allikevel? Herlighet, så mye rart en drømmer!

Spiste verdens beste lunsj i dag, nemlig rester fra den nydelige kyllingretten i går. Sååå godt! Veldig moro å følge med på flere av dere som har hatt retten i ovnen i dag. Gjetter på at familien deres ble fornøyd med et lørsdagsmåltid på en tirsdag:)

Ellers har det gått veldig bra i matveien, og det kunne ikke falt meg inn å gå på en sprekk enda. Målene mine er så klare for meg, og jeg SKAL klare det. 20kg til jul og 30kg til sommeren om jeg ikke er fornøyd før den tid. For det er det dette går ut på, ikke sant? Det å være fornøyd med meg selv og ha energi på lur etter en lang dag. Kunne velge meg klær som er fine, ikke bare som passer... Orke å trene og ha overskudd til aktiviteter jeg liker å være med på...  Spise sunn mat så kroppen blir glad i meg...  Kiloene er ikke viktig, men det er et godt verktøy for meg å kontrollere at ting går den rette veien.  Jeg har trua, og det må jeg ha hvis ikke kan jeg like så godt gi blaffen. Det gjelder vel i grunn i de fleste sammenhenger, gjør det ikke? Jobb, familie, idrett... Man MÅ ha trua på at det skal gå bra- om ikke nå, så til slutt <3

I morgen skal jeg prøve meg på å lage lavkarbolapper. Fant nemlig et jordbærsyltetøy på Rema om dagen som er innafor i forhold til planen min, og nå står det der og skriker på meg i kjøleskapet! Om en av dere har en veldig god oppskrift å anbefale, så send den gjerne til meg. Hvis ikke får jeg kaste meg på google og ta en sjans ;)

Nå til dagens "høydepunkt"; Sette seg i godstolen ved peisen med  beina høyt, pepsi max, sukkerfri glede og sist men ikke minst bok 10 i serien «I krig og kjærlighet»? Endelig! Gleder meg <3

Ha en fin kveld og følg meg gjerne på FACEBOOK, så får du se om lappene i morgen blir en like stor fiasko som vaflene jeg prøvde meg på her om dagen, hehe!

Ha trua! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits