hits

Lavkarbo - Dag 35: Kan det virkelig gå bra i morgen også??

Om du har vært innom her tidligere i dag, har du sett at jeg har delt et par oppskrifter jeg synes er knallgode! Suppa ble varmet opp nå til kveldsmat igjen, og når jeg kom hjem fra håndballtrening og barneidrett, var jaggu fatet med lapper helt tomt! Ungene elsket de:)

Veldig går at flere av dere sender meg meldinger og viser at dere har prøvd ut oppskriftene, for det er jo det som er vitsen her. Delingskultur!!

Jeg må si jeg er veldig spent før morgendagens sjekk. Er det mulig at pila peker den rette veien for femte uke på rad? Vet ikke helt om jeg har trua, men forrige ukes sjekk overbeviste meg jo med det motsatte?. Trua må man ha, men jeg er veldig spent og gleder meg til i morgen tidlig! Tenk det, å gå der uke etter uke å grue seg, til så å kjenne det krible litt i magen for det som kommer? Krible i magen for å gå på en vekt?! DET har jeg ALDRI opplevd før, for å si det sånn! Aner jo ikke resultater, men vet jo at jeg har vært veldig flink. Blitt lite trim på meg, men det SKAL jeg rette på til neste uke. Lover!

Skal prøve å ikke bli skuffet om resultatet ikke er som jeg ønsker, for nå er det faktisk et par olabukser jeg bør pakke vekk for godt. Sitter ikke noe pent lenger, så egentlig skulle jeg gått ut på verandaen og heist flagget. Hurra! Centimeter er vekk!! ;)

Nei, nok skriblerier for i dag. Nå venter strykejern på å varmes og matbokser på å fylles.I morgen skal Kris ta det årlige barnehagebildet, så får se om jeg finner noen klær som kan passe. Han vokser så innmari om dagen <3 

Tusen takk for at du følger meg på ferden, det setter jeg stor pris på <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv