Lavkarbo - Dag 37: FEIGING!!!

En fin uke er over og det går stadig framover med diverse, viktige prosjekter jeg jobber med her hjemme. Hardt arbeid lønner seg, sies det og det er nok mye sannhet i akkurat det. Yes!

Tok på meg joggeskoa og fikk gått en halvtimes rask gange i skogen med hundene i stad. Ble bare 3 km, men nok til at jeg ble svett i hvertfall!


Gamlemor Emma holder heldigvis koken, og Ronja venter bare på å komme seg til fjells. Det er det en viss annen i familien som gjør også, og nå tror jeg det er en stor fordel for alle her, om de to snart kommer seg avgårde, haha!

 


Fant en del kantarell på turen i dag, men plukket de ikke da jeg ikke hadde med noe  å ha de i. Det er deilig å ha kommet i gang med treningen igjen! Trening og trening fru blom, men trim da se...

 Etter turen min i frihet og frisk luft, leste jeg en annen jentes blogg. "Overfalt utenfor sin egen dør??" Herlighet, sånt gjør meg så eitrende sint! Det skal ikke være nødvendig å måtte kikke seg over skulderen når en går på utsiden av døra!! Det være seg på dag- kveld eller nattestid! De fysiske sårene gror jo relativt raskt, men frykten for at noe slikt skal skje igjen er det mye vanskeligere å bli kvitt. Føler så innmari med denne jenta og håper av hele mitt hjerte at denne støvelen blir tatt så han kan få litt andre ting å tenke på!! Feiging!! Dette var en liten utblåsning, men blind vold er IKKE greit. Ikke greit i det hele tatt!

Nå skal jeg sette meg ned og nyte en bedre middag bestående av entrecote, løk, squash, sopp og blomkål, og stole på at politiet i samme tid gjør en like god jobb som de bruker å gjøre <3

God fredagskveld alle sammen og tusen takk for at du holder meg i ørene ved å følge meg ;)


 

2 kommentarer

kosekaos

08.09.2017 kl.20:17

Flink du har vært i dag med lang tur :) deilig å komme seg ut litt tenker jeg med de fine hundene :)

Middagen din så også veldig god ut ...nam nam

Tine Bjerke

08.09.2017 kl.20:19

kosekaos: Ja, det er jo alltid så godt når man først har kommet seg ut??

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits