Hva? Er ikke sesongen sesongen over?!

God lørdag alle sammen! Tenkte jeg skulle prøve meg på noe helt nytt til middag i dag. Jeg er alt for dårlig på variere og det er ikke til å tro hvilken sperre som dukker opp når ukas handleliste skal skrives. Hva skal vi ha til middag? Ja, du kjenner deg sikkert igjen. De samme rettene dukker opp uke etter uke? Kjedelig! Senere i dag kommer derfor en nykommer inn i vår familie, så får vi se hvordan det smaker.  Trenger et par ingredienser, så får ta meg en tur i butikken når gutta kommer hjem fra fisketur...

Skrev vel litt om det her om dagen, at jeg lurer på hvor lang tid det skulle ta før fiskeabstinensene kom tilbake. Det tok visst 2 dager?. Hehe! Mamma tok feil, for fiskesesongen var slettes ikke ferdig! ;) Fiskeutstyr og vester som jeg endelig hadde fått ryddet bort ble dratt fram igjen, og borte ble dem! Det regner, men det er jo «bra for bittet» fikk jeg høre? Blir spennende å se om de kommer hjem med fangst eller senekrøll?Legger ut oppskrift av "the secret dinner" etterpå, og du skal selvfølgelig få et ærlig svar og terningkast ;) Har aldri spist noe slikt før, så er veldig spent selv!

Håper du får en finfin lørdag!

Følg meg gjerne på FACEBOOK <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits