hits

Lavkarbo - Dag 38: I dag har jeg forspist meg...

Oi, oi, oi.... Næææ... Seriøst? Tenk at jeg skulle finne på å lage en sååå god pizza... Det straffa seg litt i grunn, hehe! Kan hende jeg overdriver bittelitt, men at jeg er mett enda- DET er sant! VELDIG mett!

Frisk luft og bevegelse var høyst nødvendig, så tok med meg Emma og to av ungene på en liten runde i skogen etter middag. Tenk på det du, om du skulle finne på å kopiere oppskriften min- det er skummelt! ;)

Ellers kommer jeg vel snart ut av tellinga over antall lørdager uten sukker. Det liksom ikke noe tema lenger, så tenker ikke så mye på det i grunn. Det går fint!

I morgen skal vi i bursdag og det kan jo by på noen utfordringer... Heldigvis for meg så skal vi til noen jeg vet har lavkarbo i hus, så i verste fall får jeg snike til meg ett egg eller ei skive brisk under bordet, haha! Neida. Gjetter på at det går veldig fint, men vet jo aldri. Lurer veldig på når den første «sprekken» skal komme, for den kommer vel?  Eller?

Veldig fornøyd er jeg også med at jeg har kommet meg ut på tur 3 av de 3 siste dagene. Det motiverer at tunga holder seg litt og litt lenger inni munnen for hver tur jeg går, og hodet blir enda litt klarere.  Egentlig er jo hundene det perfekte slepetauet for å komme seg ut, men jeg er alt for bortskjemt med en flink mann som tar de med seg. En liten tur om dagen bør vel ikke være uoverkommelig? Nei, det er det ikke. Skal prøve og fortsette den gode trenden jeg nå tydeligvis har startet!

Ellers drikker jeg too much pepsi max, så om noen vet om en ordentlig kul vannflaske, så rop ut! Har bare 150 flasker stående i skapet og rope på meg, men det ER forskjell på hvordan vannet smaker i ulike flasker og glass...Sært? Ok da... ;) Alt flytende smaker bedre med stetteglass, så jeg starter nå resten av kvelden med et iskald stetteglass med vann!  

Skål og en fortsatt god kveld til deg <3

Har du lyst til å følge med på om jeg klarer å dumpe pepsi max`en etter hvert, så kan du jo klikke HER :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv