hits

Nydelig skolegenser i vevestrikk <3

Ny, herlig høstgenser strikket av mormor.  Denne gangen er det størstegutten som er den heldige, og i dag har han den på for første gang. 

Skjønner absolutt ingenting av denne vevestrikkmetoden, men så er jo heller ikke det noe jeg behøver å tenke særlig mye på..., hehe! Genseren er strikket i smartgarn størrelse 12 år, mens gutten bare er 8... Strikkeoppskriftene er som klesstørrelser til barn generelt skjønner jeg! ;)

Utrolig fin skolegenser synes nå jeg! <3

FACEBOOK

 

 

 

Oppskrift finner du i dette heftet:

2 kommentarer

Emilie

10.09.2017 kl.14:59

Kjekkas 😍

Tine Bjerke

10.09.2017 kl.18:52

Emilie: ??

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv