Jeg har mest lyst til å grine... <3

Leser en veldig fin bokserie nå, og etter 9 bøker begynner jeg å bli godt kjent med forfatteren. Ord og uttrykk kommer igjen og igjen og det er liksom ikke i tvil hvem forfatteren er. Sånn begynner det å bli litt med denne bloggen også, og jeg begynner å legge merke til ord og uttrykk jeg ikke klarer meg foruten når tekster skal skrives. Sorry, men det fortsetter nok slik;)

Uansett. Ett av utrykkene forfatteren i serien bruker er at «hjertet svulmer av stolthet». Dette er ord jeg er ganske sikker på jeg aldri ville brukt selv, men i dag har jeg om ikke annet fortstått betydingen av uttrykket. Har du noen gang opplevd at noen du er glad i har jobbet så sinnsykt hardt med noe, for så å være vitne til at noe relativt «umulig» allikevel lar seg gjennomføre? Herlighet? Det har jeg opplevd i dag, og «hjertet svulmer av stolthet» <3

På vei til stemmelokalet i dag ser jeg flagget henge der høyt oppe mot himmelen.  Samtidig ser jeg noe, men er ikke helt sikker på hva jeg ser. Kan det være??  Jeg tusler inn i stemmelokalet og gjør min borgerplikt. Jeg stemmer og krysser, bretter og stempler før urnen venter. Valget er klart, men tankene mine snurrer og er egentlig på en annen plass. Var det riktig det jeg så der borte?

På vei hjem opplever jeg en glede jeg ikke har kjent på lenge. Der, DER får jeg bekreftet det jeg håpet så inderlig var sant noen minutter tidligere. Jeg ruller ned vinduet på bilen, viser tommel opp og iherdig roper jeg oppmuntrende ord og formidler hvor stolt og glad jeg er på den andres vegne. Det smilet som møter meg tilbake, er viktigere enn tusen ord. Hjertet svulmer av stolthet og jeg har mest lyst til å begynne å grine. Grine av glede.

Flagget henger der i dag for demokratiet, men også litt for deg <3

You made my day <3

FACEBOOK

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits