Lavkarbo - Dag 40: Aldri så galt at det ikke er godt for noe! ;)

Snakk om åpen passasje fra himmelrik til moder jord! Har akkurat kommet hjem fra fotballkamp i Askim. Vel?fotballkamp er vel egentlig å ta i. Gjørmebad med ball er nok en mer passende tittel på matchen? Ikke så lett for disse små å holde fokus når ballen ikke rikker seg av flekken, men desto mer artig med taklinger og målfeiringer! Splæsj!Mannen min klager til stadighet på at jeg er så rotete, men skal si deg rotet mitt kom til sin rett i dag jeg! På vei til Askim hadde jeg med to kjekke gutter, på vei hjem hadde jeg en dinosaur og selveste batman i baksetet! Haha! Lenge siden vi har ledd så innmari i regnvær, men hva gjør man når minstemann ligger og øver svømmetak midt på parkeringsplassen, og den andre er søkkvåt fra A til Å etter x antall feiringer på banen?? Puh! Det er nå hevet over en hver tvil at det lønner seg med rot i bagasjerommet. Haha!

 

 

Lunsjen i dag bestod av et stykke av den fantastisk gode blomkålpizzaen jeg lagde her om dagen, og middagen la jeg ut i sin helhet tidligere i dag. Har ingenting å klage på jeg altså! Kan jo fråtse i de lekreste, sunneste middagsrester, så det eneste som bekymrer meg litt denne uka er at jeg rett og slett har spist for mye?. Får ta et skikkelig skippertak de to neste dagene, og håpe på et positivt resultat denne uka også <3 Juksa har jeg IKKE i hvertfall!

 


 

Håper du har hatt en fin dag, og har du ikke prøvd lakseformen så BØR du gi den en sjanse! Mmmm!

Ha en fin valgkveld, og følg meg gjerne på FACEBOOK <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits