hits

Lavkarbo - Dag 40: Aldri så galt at det ikke er godt for noe! ;)

Snakk om åpen passasje fra himmelrik til moder jord! Har akkurat kommet hjem fra fotballkamp i Askim. Vel?fotballkamp er vel egentlig å ta i. Gjørmebad med ball er nok en mer passende tittel på matchen? Ikke så lett for disse små å holde fokus når ballen ikke rikker seg av flekken, men desto mer artig med taklinger og målfeiringer! Splæsj!Mannen min klager til stadighet på at jeg er så rotete, men skal si deg rotet mitt kom til sin rett i dag jeg! På vei til Askim hadde jeg med to kjekke gutter, på vei hjem hadde jeg en dinosaur og selveste batman i baksetet! Haha! Lenge siden vi har ledd så innmari i regnvær, men hva gjør man når minstemann ligger og øver svømmetak midt på parkeringsplassen, og den andre er søkkvåt fra A til Å etter x antall feiringer på banen?? Puh! Det er nå hevet over en hver tvil at det lønner seg med rot i bagasjerommet. Haha!

 

 

Lunsjen i dag bestod av et stykke av den fantastisk gode blomkålpizzaen jeg lagde her om dagen, og middagen la jeg ut i sin helhet tidligere i dag. Har ingenting å klage på jeg altså! Kan jo fråtse i de lekreste, sunneste middagsrester, så det eneste som bekymrer meg litt denne uka er at jeg rett og slett har spist for mye?. Får ta et skikkelig skippertak de to neste dagene, og håpe på et positivt resultat denne uka også <3 Juksa har jeg IKKE i hvertfall!

 


 

Håper du har hatt en fin dag, og har du ikke prøvd lakseformen så BØR du gi den en sjanse! Mmmm!

Ha en fin valgkveld, og følg meg gjerne på FACEBOOK <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv