hits

Lavkarbo - Dag 41: Grønnsakssuppe med pølser! <3

En finfin dag med mye positivt innhold er over. Ingen sprekker, men heller ingen trim, så det må det gjøres noe med i morgen;)

I dag forsøkte jeg med hell, en ny oppskrift på grønnsakssuppe. Dette ble dagens middag og kveldsmat. En av mine favorittkategorier! Ingenting er som å få servert en frisk og god grønnsakssuppe om høsten. Enkel og lettvint, akkurat som jeg liker det! Heldigvis for meg så har jeg rester til i morgen også;) Her, som de fleste andre oppskrifter jeg har lagt ut, kan du bruke de ingrediensene du er glad i selv, og det du har tilgjengelig. Matlaging skal være enkelt! Om du vil gjøre som meg, trenger du:
 

1 blomkål

1 broccoli

1 persillerot

1 purre

2 fedd hvitløk

5 skinnfrie kjøttpølser (eller annet, ønskelig kjøtt selvfølgelig)

1/2 rødløk

2 ss smør

3 terninger kjøttbuljong

2 liter vann

Salt

Pepper

Timian

Gjør så her:

Kutt opp alle grønnsaker i passe store terninger.
Hell over vann og buljongterninger
Ha i pølser og smør mot slutten av ønsket koketid
Smak til med krydder

Hvor lenge du koker suppa, avhenger av hvor møre grønnsaker du ønsker. Jeg liker litt tyggemotstand, så har i litt store biter og har litt kortere koketid enn kanskje du ønsker.  Prøv deg gjerne frem, men jeg kan tenke meg at jeg ikke kokte suppa mer enn 5 minutter. Uansett, så er den jo egentlig best dagen etter;)

Kos deg!

Ønsker du flere oppskrifter kan du jo følge meg på FACEBOOK ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

37, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2019, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv