Lavkarbo - Dag 41: Grønnsakssuppe med pølser! <3

En finfin dag med mye positivt innhold er over. Ingen sprekker, men heller ingen trim, så det må det gjøres noe med i morgen;)

I dag forsøkte jeg med hell, en ny oppskrift på grønnsakssuppe. Dette ble dagens middag og kveldsmat. En av mine favorittkategorier! Ingenting er som å få servert en frisk og god grønnsakssuppe om høsten. Enkel og lettvint, akkurat som jeg liker det! Heldigvis for meg så har jeg rester til i morgen også;) Her, som de fleste andre oppskrifter jeg har lagt ut, kan du bruke de ingrediensene du er glad i selv, og det du har tilgjengelig. Matlaging skal være enkelt! Om du vil gjøre som meg, trenger du:
 

1 blomkål

1 broccoli

1 persillerot

1 purre

2 fedd hvitløk

5 skinnfrie kjøttpølser (eller annet, ønskelig kjøtt selvfølgelig)

1/2 rødløk

2 ss smør

3 terninger kjøttbuljong

2 liter vann

Salt

Pepper

Timian

Gjør så her:

Kutt opp alle grønnsaker i passe store terninger.
Hell over vann og buljongterninger
Ha i pølser og smør mot slutten av ønsket koketid
Smak til med krydder

Hvor lenge du koker suppa, avhenger av hvor møre grønnsaker du ønsker. Jeg liker litt tyggemotstand, så har i litt store biter og har litt kortere koketid enn kanskje du ønsker.  Prøv deg gjerne frem, men jeg kan tenke meg at jeg ikke kokte suppa mer enn 5 minutter. Uansett, så er den jo egentlig best dagen etter;)

Kos deg!

Ønsker du flere oppskrifter kan du jo følge meg på FACEBOOK ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits