hits

Her må rettene velges med omhu!!

En ny dag, betyr nye muligheter! Fått meg to nye venner i dag,  og lurer litt på hva jeg kan få brukt  de til... Tenkte jeg skulle eksperimentere litt med en ny oppskrift til middag i dag også, så får vi se hva det blir ut av det til slutt!

Tok en snartur til Sverige og helsekosten, og om DET er prisen jeg må betale for disse flaskene, så får jeg velge mine retter med omhu for å si det sånn! Ikke noe rom for feilskjær i hvertfall, haha!

Tom med Emma på en 45 minutters skogtur i stad, så da betyr det faktisk 3 turer kontra 0 forrige uke, noe som vel må være innafor. Er utrolig spent før morgendagen, for jeg tror selv jeg har laget så mye nydelig mat denne uka at det har blitt litt for mye av det gode? Det gjenstår å se, men skulle det stå stille eller gå litt opp, så fortviler jeg ikke av den grunn. Da er det i såfall bare å brette opp armene og justere litt i uka som kommer... Kjenner jeg er nervøs og må komme med unnskyldninger FØR jeg i det hele tatt har gått på vekta, men det er noe med den magefølelsen...

Vel, den tid den sorg! Nå skal jeg ta med meg de nye vennene  mine en tur bort på kjøkkenbenken og se om de er brukenes til noe! Oppskrift kommer i såfall senere ;)

Følg meg gjerne på FACEBOOK om du har lyst <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv