hits

Lavkarbo - Dag 97: Pannestekt laks, med et dryss av Italiensk<3

Hva er vel bedre enn at restene i kjleskapet blir utnyttet samtidig som en ny rett blir til? Mmm.... Denne retten fyer seg inn i rekken av enkle middager som rett og slett bare smaker godt. I dag tok jeg ut rester av "gamle" grnnsaker fra kjleskapet og bestemte meg for gjre det beste ut av de rvarene jeg hadde. Virkelig er det artig gjre ting en ikke kan!

 

Til 2 personer trenger du:

2 laksefileter

1/2 sqush

1/4 blomkl

1/4 purre

1 charlottlk

1/4 rd paprika

2 fedd hvitlk

2dl flte (kan slyfes)

2ss tomatpur (kan slyfes)

Olivenolje

Salt, pepper og annet krydder du liker til laks og grnnsaker.


 

Slik kan det gjres:

Skjr filetene i terninger og ha p nsket krydder.

Kutt opp grnnsaker.

Stek fisken i olje. 

Ha i mer olje og ha deretter i grnnsakene. 

Bland godt og la dette steke sammen i ca. 5 minutter. 

Ha i flte og tomatpur og la dette surre et par minutter. 

 

Smaken minnet meg  om klassikeren spaghetti bolognese, bare uten spaghettien og kjttdeigen.... Da er det ikke mye igjen til overs tenker du antageligvis, men p grunn av sausen, fr man et dryss av Italiensk inn i smakene. Nydelig!

Flg meg gjerne p FACEBOOK for flere oppskrifter <3

#mat #matoppskrifter

5 kommentarer

Cecilie kristiansen

07.11.2017 kl.22:33

Det s nydelig godt ut :-)

Tine Bjerke

07.11.2017 kl.22:54

Cecilie kristiansen: Takk, det var veldig godt????

julietalivstil

07.11.2017 kl.22:36

s godt ut:)

Tine Bjerke

07.11.2017 kl.22:55

julietalivstil: Det var det ogs??????

Karoline Brekkan

09.11.2017 kl.17:39

Nam!

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

37, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du vre hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss tre hunder holde styr p i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hnda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal vre! Tine

Kategorier

Arkiv