hits

Sarah Bernhardt <3 Lavkarbo....

O`jul med din glede! S blir det Sara Bernhardt i r ogs- og det til tross for at jeg hadde forkastet tanken for lengst!! Yes! 

PRV de, NYT de.... <3

 

For ca.20 kaker med "druestrrelse" trenger du:

100g mandler

2 eggehviter

4ss tagatesse

1ts vaniljepulver

 

Skold mandler og kjr de i en mandelkvern.

Bland alle ingrediensene sammen og lag sm mandeltopper.

Ha de p p bakepapir og stek p 180 grader i ca. 15 minutter. Flg med!

Avkjl

 

 

 

Smrkrem (mer enn nok...)

150g meierismr

2ss tagatesse

2ss sukrinmelis

2 eggeplommer

1ss vann

 

 

Pisk romtemperert smt, sukrinmelis og tagatesse.

Pisk inn en og en eggeplomme, og vann til slutt.

Bruk en smrkniv og ha rikelig p de avkjlte kakene.

Sett et kvarter i fryseren.

 

 

Sjokoladekrem:

100g sukkerfri sjokolade

1 ts kokosolje

Smelt sammen, avkjl noe, og dypp de kalde kakene i sjokoladen.

Sett kaldt og nyyyt!

Flere juleoppskrifter finner du HER,  og flg meg gjerne p FACEBOOK for flere smakfulle oppdateringer <3

 

#mat #matoppskrifter #lavkarbo #jul

 

P foresprsel legger jeg ut noen bilder og informasjon av noen av produktene du trenger til denne oppskriften:

Sjokoladen kjper jeg p Kiwi, eller i Sverige i matbutikkene. 
Nttene er ikke brukt i denne oppskriften, men i oppskriften p Iskonfekt med pekanntter og havsalt, men kom med p bildet. 
Vaniljepulver, tagatesse og cocosa kjpte jeg p helsekosten.

Sukrinmelis finner du i de fleste dagligvarebutikker, stort sett i "allergihyllen".
Hper dette var til hjelp, men bare spr om det skulle vre noe mer dere lurer p :)

 

 

 

8 kommentarer

Wenche

13.11.2017 kl.16:09

Disse kakene skal jeg lage, siden min mann har diabetes 2 :D

Tine Bjerke

13.11.2017 kl.17:09

Wenche: Det tror jeg han kommer til sette pris p ;-)

Turid Fagereng

15.11.2017 kl.22:13

Kan man bruke sukrin istedenfor tagatesse?

Tine Bjerke

15.11.2017 kl.22:38

Turid Fagereng: Det er mulig, men jeg har ikke prvd :)

Kjersti Edland

19.11.2017 kl.13:21

Ser nydelige ut! Kan de fryses?

Tine Bjerke

19.11.2017 kl.13:22

Kjersti Edland: Det kan de! Perfekte fryse :)

Sissel Lorentsen

12.12.2017 kl.18:49

Denne skal jeg prve. Men hvorfor bde tagatesse og sukrin melis? Har tagatesse hjemme. Tror du jeg kan erstatte sukrin med det?

Tine Bjerke

12.12.2017 kl.20:57

Sissel Lorentsen: Hei! Det kan godt hende gr helt fint, bare prve seg fram :-)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du vre hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder holde styr p i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hnda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal vre! Har et STORT ml om spise av meg 30 kg fr sommerferien 2018, og for holde meg selv i tylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjkken i hus, utfordrer jeg meg selv nrmest daglig med finne p nye oppskrifter for at jeg ikke skal g lei. At maten er veien g til mitt nye liv, er jeg HELT sikker p, og dette SKAL jeg klare!! Flg gjerne "lavkarbodagboka mi" og sker du opp "OUTDOORKIDS" p facebook, er du mer enn velkommen til flge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Hper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv