hits

Sukkerfritt Julegodt på sitt beste! <3

Så var julebaksten over for i år, og det eneste som gjenstår er et par desserter til jul. En er jeg sikker på, men har tenkt til å prøve meg på hjemmelaget karamellpudding på lavkarbovis, så får vi se hvordan det blir etterhvert. I går bakte jeg som jeg skrev, 3 slag, og selv om jeg hadde store planer om å få flere slag i hus, så stopper jeg det her i frykt for å forspise meg...haha! Disse tre er bare så vanvittig gode, at det skal godt gjøres og la de være i fred! Nei, jeg får klare meg med det jeg har nå, noe som skal gå aldeles strålende! 

#mat#matoppskrifter

Ble litt dårlige mobilbilder denne gangen, men regner ikke med at det er vanskelig å forestille seg at disse herlighetene smaker like godt som de ser ut...? Fløtekarameller, sjokoladeboller og snickersfudge er altså det jeg har bakt, og disse juleoppskriftene finner du ved å klikke på linkene:) Flere oppskrifter finner du under kategorien "Juleoppskrifter".

Håper du får en finfin 20.desemberkveld <3

FACEBOOK

 

 

 

 

2 kommentarer

Anne Grete Østeng

21.12.2017 kl.00:17

Fikk ikke opp oppskrifter Trykket her men ingenting hendte.

Tine Bjerke

21.12.2017 kl.22:33

Anne Grete Østeng: Jeg har rettet det opp nå :)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

37, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss tre hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Tine

Kategorier

Arkiv