hits

Sukkerfritt Julegodt på sitt beste! <3

Så var julebaksten over for i år, og det eneste som gjenstår er et par desserter til jul. En er jeg sikker på, men har tenkt til å prøve meg på hjemmelaget karamellpudding på lavkarbovis, så får vi se hvordan det blir etterhvert. I går bakte jeg som jeg skrev, 3 slag, og selv om jeg hadde store planer om å få flere slag i hus, så stopper jeg det her i frykt for å forspise meg...haha! Disse tre er bare så vanvittig gode, at det skal godt gjøres og la de være i fred! Nei, jeg får klare meg med det jeg har nå, noe som skal gå aldeles strålende! 

#mat#matoppskrifter

Ble litt dårlige mobilbilder denne gangen, men regner ikke med at det er vanskelig å forestille seg at disse herlighetene smaker like godt som de ser ut...? Fløtekarameller, sjokoladeboller og snickersfudge er altså det jeg har bakt, og disse juleoppskriftene finner du ved å klikke på linkene:) Flere oppskrifter finner du under kategorien "Juleoppskrifter".

Håper du får en finfin 20.desemberkveld <3

FACEBOOK

 

 

 

 

2 kommentarer

Anne Grete Østeng

21.12.2017 kl.00:17

Fikk ikke opp oppskrifter Trykket her men ingenting hendte.

Tine Bjerke

21.12.2017 kl.22:33

Anne Grete Østeng: Jeg har rettet det opp nå :)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv