hits

Sukkerfri Nyttårsdessert for deg som ELSKER sjokolade! <3

Det er bare tre dager til nyttårsaften, og mange av dere er helt sikkert godt i gang med planlegging av både middag, dessert, borddekking og alt som hører med. Vi var på besøk på julaften, derfor har vi invitert gjester hit hjem på nyttårsaften. I dag har jeg vært ute på en aldri så liten handletur, og mens jeg gikk rundt i butikkene så tenkte jeg på hva jeg ville servere til dessert. Nå er det ingen hemmelighet at jeg elsker sjokolade, så valget er i grunnen veldig enkelt. Denne har jeg testet flere ganger før, og jeg vet at den vil falle i smak hos både lav- og høykarbere om det går an å kalle det det... Har en stor plan om å prøve meg på hjemmelaget karamellpudding også, men jeg er nødt til å ha noe i bakhånd bare sånn i fiaskotilfelle;)

Lager du denne, og serverer med vaniljesaus zero og vanlig vaniljesaus til de som vil ha det, ja da har du en fantastisk nyttårsdessert som gjestene dine garantert vil sette pris på! Hvis ikke, får du komme til meg med restene, hehe!! Ungene her i huset har bestilt vanlig sjokoladepudding, og da er det bare den ferdige pianosaken som duger. Lettvint og greit for ho mor;) Prøv da vel? 

 

Dette trenger du for å lage min lavkarbo sjokolademousse (2-3 porsjoner):

100g mørk, sukkerfri sjokolade (jeg foretrekker cloetta)

3 dl kremfløte

1 helt egg

2 eggeplommer

2 eggehviter

Vaniljesaus zero, eller hjemmelaget om ønskelig

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen i en kjele på svak varme.

Skill 2 egg.

Pisk eggehviten stiv og ha dette i en bolle for seg.

Pisk fløten til krem

Når sjokoladen har smeltet, visp inn det hele egget først. Dette kan du gjøre for hånd.

Visp inn eggeplommene, en om gangen.

Vend forsiktig inn eggehviten.

Vend inn kremen til slutt og ha i ønskede serveringsskåler.

Sett kaldt noen timer og så er den klar for servering! 

NYYYT! <3


Flere oppskrifter på kaker og desserter finner du HER!

 

#mat #matoppskrifter

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv