hits

Marinert Ytrefilet med grnnsaker <3

Etter ha rotet litt nede i den store fryseren, dukket det opp en gammel, glemt kjenning i fra sommeren. Siden dagen i store trekk hadde gtt med til rydding, rengjring og denne karamellpuddingen, hadde jeg ingen store planer med tanke p middagen. Etter et dypdykk fant jeg alts denne bortglemte svinefileten, og tenkte at av denne mtte jeg lage en enkel, men god middag. Egentlig var vel denne ment p grillen i 20+, men med -3 grader og sn var det ikke akkurat det som fristet mest.... Skar den i stedet opp i skiver og la skivene i stekepanna mens jeg lette etter noe ha attt;)

Du og du s festlig det er bare finne p retter etterhvert som de dukker opp av seg selv. Trengte en opprydding i grnnsaksskuffen, s kuttet opp en masse grnnsaksdigg, krydret med salt, pepper og hvitlk, helte p litt flte og creme fraiche, fr jeg la de nesten gjennomstekte kjttskivene p toppen. Ingen form uten ost, s fr den gikk i ovnen drysset jeg over et lite lag med mozarella... Mmm!!! 

Lot retten godgjre seg i ovnen i ca.30 minutter p 180 grader, og plutselig var dagens middag klar. Trenger ikke akkurat vre rakettforsker for finne p dette her, men nydelig var det- nydelig nok til deles! <3

Flere lavkarbo middagstips fnner du HER, og vil du ha flere oppdateringer kan du gjerne flge meg p FACEBOOK <3
Nytt r, nye muligheter!

 

 

 

 

#mat #matoppskrifter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar