hits

Hokos, Pokus, Dagens LUNSJ!!

Man trenger ikke alltid finne opp kruttet hver gang man skal mekke seg en lunsj. Det enkle er noen ganger det beste, bare jeg slipper brødskiver med pålegg da selvsagt... I dag blir det full rulle på jobben, og kjenner jeg meg selv rett er jeg sulten etter et par timer. Så lenge vi er 5 personer som skal ut og opp- samtidig som vi ønsker å prioritere frokosten sammen, så blir det til at frokosten spises i 7-tiden. Altså, begynner tretimersbjella mi og ringe etter ca. et par timer på jobb. Det er dumt å gå sulten, så det blir gjerne til at jeg tar en matbit i den første pausa. Den siste også egentlig, hehe... Har en kollega som sier jeg går rundt og spiser på noe hele tiden, og det stemmer jo ganske godt ;) Gomle Gåsegg, der har dere meg, hehe!

Altså, jeg må ha en litt stor matpakke som jeg kan småspise litt av gjennom dagen.... Visse morgenfugler hadde helt sikkert hygget seg no`grådig med denne matpakkelagingsaktiviteten kl.6 om morgenen, men sånn er ikke jeg skrudd sammen. DA tror jeg familien hadde fått rimelig sjokk og jeg må skratte litt bare av tanken... Jeg er et utpreget B-menneske, så det meste bør være klart kvelden før. Lunsjen lages kvelden før, klær og gymbager pakkes og settes fram... ja, det meste gjøres etter at ungene er i seng, slik at minst mulig trengs å gjøres i halvvåken tilstand ;) 

Å lage seg en god lunsj er ikke vanskelig, men det krever kanskje et kvarter av tiden din. Stekt egg, bacon, broccoli og vårløk står på menyen her i dag, og jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har sutret i så mange år over de nitriste brødskivene... Haha!

Håper du får en fin dag <3

FACEBOOK

 

#mat 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv