hits

Grillet kylling med Fløtesaus <3

Om det var den alltid så brå jobbstarten etter ferien, eller den utrolig gode middagen vites ikke, men jeg velger å tro det var sistnevntes skyld... ;) Etter to timers kollaps er jeg på beina igjen, og sitter her nå og ergrer meg STORT over at jeg ikke lagde mer av denne retten da jeg først var i sving... Mmm! Godt jeg har lært meg å gi meg i tide, for dette var jammen noe å forspise seg på. Restene holder til en liten lunsj i morgen, men jeg må nok spe på med noe attåt;) 

Dette her er så enkelt at det nesten er latterlig, men det er altså de små variasjonene som gjør at jeg ikke går lei av disse formene. Tvert i mot så blir jeg like positivt overrasket hver eneste gang, selv om jeg enda vender meg av tanker som "hvordan dette skal bli UTEN loff, ris eller pasta". Tro meg, det går HELT fint. Mmm!

Igjen som meg de andre former; Bruk det du har i kjøleskapet av grønnsaker, men om du vil gjøre akkurat som jeg gjorde  i dag får du oppskriften av meg under her.

 

 

1 grillet kylling

3 dl kremfløte

1 boks champignon  i skiver

1 brokkoli

1/2 blomkål

Revet ost 

Salt, pepper og hvitløkspulver (Bruk krydder du selv liker!)

Creme fraiche som tilbehør

 

 

Tilberedingen var så enkel det var 5-åringen i huset som stod for mesteparten av kokkeleringen her i dag. Med små hender som rev i stykker små biter av både kylling, brokkoli og blomkål, gjenstod det til slutt bare å krydre, helle på fløte og revet ost. Retten fikk godgjøre seg i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, akkurat nok til at grønnsakene ble passe tyggbare ;) Ønsker du mørere grønnsaker lar du den stå litt lenger i ovnen, for så å ta noen testbiter til du er fornøyd. Mmm!!

Flere Lavkarbo Middagstips får du HER, og om du ønsker EDNA flere kan du jo følge meg på FACEBOOK  for oppdateringer <3

Ha en fin kveld, så "sees" vi kanskje her på bloggen i morgen når jeg meddeler at denne uka har det virkelig gått dritt.... For det MÅ det ha gjort... hehe! 5 minutters skuffelse...jeg lover- IKKE mer ;-)

Tine


 


#mat #matoppskrifter

4 kommentarer

03.01.2018 kl.21:34

Flinke deg❤️

Tine Bjerke

03.01.2018 kl.21:38

Anonym: Takk <3

buroyfoto

03.01.2018 kl.23:26

Dette er veldig godt :-) så flink du er!

Tine Bjerke

04.01.2018 kl.15:15

buroyfoto: Ja, supergodt! ??????

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv