hits

Jakten på den perfekte oppskrift

Jakten er i gang. Jeg sniker meg gjennom både bøker, nettsider og ukeblader på jakt etter den perfekte knekkebrødoppskriften. Jeg blar og blar, trykker og taster i et evindelig virvarr av ulike knasende fristelser- før jeg kommer fram til den samme beslutningen som jeg som regel alltid gjør; Tine- lag din egen!!

Og der er jeg altså nå, og gjett om jeg gleder meg til å vinke far vel til de hersens, tomme butikkhyllene! Nei, saken er tatt i egne hender, og jeg grubler så svetten spruter, all den tid det er mulig... Dette skal bli så godt at jeg med latter og glede kommer til å se meg tilbake og tenke "Hvorfor gadd jeg virkelig å irritere meg så grenseløs over de endeløse hyllene som aldri ble fylt opp?!" Nei, nå skal det bli andre bol... knekkebrød! "Bjerkes Lavkarboknekkebrød,..." og de skal bli best! Hah!

Let`s go!  Fortsettelse følger...forhåpentligvis ;)

 

FACEBOOK 

2 kommentarer

Gerd Poppe Thorsen

06.01.2018 kl.17:32

Hei, jeg har leve lavkarbo minus sukker i 10 år, og jeg lager ALT av brød/knekkebrød på egen opskrift. Selvfølgelig, noen ting må man altid ha med, men det er alltid rom for egen smak, noen liker lett, andre vil ha MYE frø o.l. Lykke til.

Tine Bjerke

06.01.2018 kl.22:19

Gerd Poppe Thorsen: Ikke sant! Bare å prøve seg fram og finne ut hva man liker :)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv