hits

Hvem blir vel ikke livsnyter av dette synet?

Etter noen aktive timer i håndballhallen, tenker jeg nå tilbake på at det jammen godt jeg hadde med meg egen matpakke i veska... Selv sønnen min kalte kiosken for en "dum kiosk", fordi den var alt for full av nybakte fristelser. Altså, ingen kritikk til de flinke foreldrene som hadde holdt på på kjøkkenet altså, for de hadde virkelig utført dugnaden sin, men heller var det vel mora som var dum som sa "stopp" etter en runde. For HAN altså... Mora begynte aldri på runde en, men koste seg heller med det nystekte knekkebrødet med kjøttpålegg... Altså. Hadde dere kjent den lukta, så hadde dere også gitt dere selv et klapp på skuldera for å la være... "Ikke gjør det, ikke gjør det! Knekkebrød er godt, knekkebrød er sunt, knekkebrød får deg ikke opp i vekt igjen..." Og sånn gikk nå timene, og jeg kom meg helskinnet igjennom i dag igjen.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men for meg er det liksom begrenset hvor mye frø jeg klarer å stappe i meg. Var derfor ganske sulten da jeg kom hjem, så etter å ha kjørt to av ungene opp på skøytebanen, var det bare å kaste seg over grytene. Dere husker kanskje at jeg lagde biffsnadder her om dagen? Dette var såpass godt, at jeg nærmest laget en kopi i dag. Forskjellen var at jeg slang i litt brokkoli fordi jeg ikke trodde jeg hadde sopp, men så fant jeg soppen allikevel også ble det det også...haha! Godt smakte det, med eller uten brokkoli ;)


Fløtekaramellene jeg lagde til jul hadde jo tatt slutt for lengst, så mens Glenn hentet unger på skøytebanen, slang jeg sammen ingrediensene i kjelen og ventet i begeistring. Har du ikke prøvd disse enda, så bare MÅ du gjøre det! Kutt de opp i små terninger og ha de i fryseren, så har du en STOR redning når søtsuget og nøden er som størst! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger dette har reddet meg gjennom disse ukene <3 Sunt er det vel ikke, men alternativet er verre!! 

Jeg har aldri koset meg sånn med maten som det jeg har gjort den her lavkarbotiden. Begrepet livsnyter har jeg fundert over mange ganger, og  jeg lurer nå på om jeg er i nærheten av å leve meg inn i den definisjonen. Mens jeg lager noe, så kommer jeg på noe annet, og alt blander jeg så i sammen bare for å ha det bra, eller bedre. SÅ, mens karamellene stod der og putret i kveld, så fant jeg ut at jeg måtte ha en aldri så liten dessert mens jeg ventet. Tok derfor fram litt sukkerfri is, og helte litt av den flytende karamellen over... Jo, jeg MÅ ha blitt en livsnyter- og det anbefales på det varmeste <3

Hvem blir vel ikke livsnyter av dette synet...? 

Følg meg gjerne på FACEBOOK om du ønsker mer...  ;)

Hvem blir ikke livsnyter av dette synet liksom? Jeg dåååner... ;)

 

2 kommentarer

Tone

08.01.2018 kl.18:25

Er det is på bildet?

Tine Bjerke

10.01.2018 kl.23:02

Tone: Ja, sukkerfri is :)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv