hits

Barnas favoritt <3

Så var det jammen fredag igjen. Med ettmålstap mot Frankrike i EM-åpningen kunne vi vel sånn sett fått en bedre start på helgen, men herlighet for en underholdning!! Norge kommer sterkere tilbake, det er jeg sikker på ;)

Fredag er tiden for å samle familien til et trivelig måltid. Taco er en favoritt for veldig mange, men sånn er det ikke her i gården... Nei- får ungene velge her, så blir det poteter med brun saus, med medisterkaker, karbonader eller noe i den duren til.  "Å spise til det tyter ut av ørene", er vel det begrepet som passer best i denne sammenhengen, for SOM de spiser! Herlighet... Selv om ikke vi voksne spiser poteter akkurat nå, så passer vi jo på at ungene får det med jevne mellomrom. Stusselig sier du? Å neida. Med blomkål, brokkoli, persillerot, sellerirot og stekt løk som tilbehør i stedet for potetene, så får det faktisk ikke blitt stusselig i det hele tatt!

Nå tenker du kanskje at du skal få en herlig oppskrift på både karbonader og saus, men nei... ikke i dag. Flere ganger disse månedene har jeg snublet over  ferdige kjøttprodukter og sauser som inneholder 5g karbohydrater, og DA slår jeg til. Noen ganger kan man faktisk senke skuldrene å ikke være SÅ rigid på dette her med at man kun skal spise ren mat.  Ikke "KUN" men "MEST", pleier jeg å ha som en filosofi. Denne gangen ble det Rema 1000 sine karbonader, pluss Toro sin fløtesaus som gikk ned på høykant her. Begge produktene ligger mellom 5 og 6 karbohydrater pr.100g.

Middagen smakte kjempegodt, og for en gangs skyld så var ikke ungene ferdige med å spise før jeg hadde fått satt meg ned.. Veldig hyggelig! Minstemann er i tillegg overbegeistret for blomkål og brokkoli, så dette ble en enkel, men solid innertier for hele familien <3

I morgen er det tid for å finne på no`matsprell igjen, så nå får jeg finne køya og bruke mine søte drømmer til å tenke ut hva nå det skal bli... ;)

Ønsker dere alle en riktig så fin helg!

FACEBOOK

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv