hits

Spørsmålsrunde <3

Det nærmer seg 2000 herlige følgere av bloggen min, noe jeg bare synes er helt fantastisk! Med så mange som titter innom, så følger det også med en del spørsmål, og da spesielt i forbindelse med lavkarbolivet og vektreduksjonen. Jeg svarer dere etter beste evne på meldinger og e-post, men i dag fikk jeg en liten tanke...Det er faktisk ganske artig når såkalte "smarte" tanker slår ned en sjelden gang, så derfor lufter jeg dere de med dere her og nå.

Hør her... Det er jo gjerne sånn at hvis EN lurer på noe, så er sjansen relativt stor for at det sitter andre der ute som lurer på akkurat det samme. Hadde det ikke derfor vært artig og kanskje også nyttig med en sånn her åpen spørsmålsrunde? Jo DET tror jeg nemlig! Send meg et spørsmål i kommentarfeltet på bloggen,  facebook, mail eller messenger, så skal jeg svare etter beste evne i morgen kveld. Kommer det ingen spørsmål, neivel så får jeg finne noe annet å skrive  da, hehe!

Man får jo ingen svar om man ikke spør, så har du noen spørsmål? FYR LØS!

FACEBOOK


Én kommentar

Hjalmfrid

13.01.2018 kl.19:42

Fortell en vanlig dag på lavkarbo vs en helg/en spesiell anledning der du koser deg.

Hva gjør du om du blir invitert på middag hos familien/venner? Lager de lavkarboalternativ mat?

Hva har du i kjøleskapet og i skapet?

Da har du noen spørsmål du kan svare på :) God helg!

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv