hits

Lavkarboform med Kjøttdeig og Bacon <3

Jeg spiser mye god mat om dagen, men dette her ble faktisk VELDIG godt! Er så artig å eksperimentere med nye oppskrifter, spesielt når det går så bra som det gjorde denne gangen;) I tillegg til å dele oppskriften her med dere, har jeg laget en liten video  av selve prosessen. Ikke det at dere ikke får det til uten, for det er jo rett og slett superenkelt, men bare sånn fordi jeg synes det er gøy å prøve ut nye ting. 

I dag har jeg åpnet en egen YouTubekanal for disse filmene. Om du ønsker å ta en titt, kan du gjerne abbonere på kanalen, eller rett og slett se videoen HER!

Følg meg gjerne på FACEBOOK for flere oppdateringer <3

God søndag alle sammen! <3

 

 

Du trenger:

1 pakke kjøttdeig

1 løk

1/4 purre 

3 fedd hvitløk

1 paprika

1/2 blomkål

12 cherrytomater

3dl fløte

1 pakke bacon

200g revet mozarella

Olivenolje

 

For fremgangsmåte, sjekk DENNE videoen :)
Ønsker du flere lavkarbooppsrkifter, så finner du det HER :)

 

 

 

 

 

Én kommentar

08.04.2018 kl.22:23

Kan man bruke annen ost? Trur ikke jeg liker mosarella😁

Tine Bjerke

08.04.2018 kl.22:34

Anonym: Det går fint?

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

37, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss to hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Har et STORT mål om å spise av meg 30 kg før sommerferien 2018, og for å holde meg selv i tøylene, deler jeg mer enn gjerne veien dit med deg!! Med nytt kjøkken i hus, utfordrer jeg meg selv nærmest daglig med å finne på nye oppskrifter for at jeg ikke skal gå lei. At maten er veien å gå til mitt nye liv, er jeg HELT sikker på, og dette SKAL jeg klare!! Følg gjerne "lavkarbodagboka mi" og søker du opp "OUTDOORKIDS" på facebook, er du mer enn velkommen til å følge siden min der for oppdateringer. Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg. For kontakt, send gjerne en e-post til tine.bjerke@hotmail.com. Håper du vil like deg <3 Tine

Kategorier

Arkiv