hits

Se! De har åpnet øynene! <3

Valpene er i dag 12 dager gamle, og endelig har de små, brune øynene åpnet seg! Om ikke de var vakre fra før, så føler jeg meg nå enda mer trollbundet enn før. De sover fortsatt mye, men når jeg titter opp i valpekassa og flere par vakre øyne titter på meg, ja da altså... herlighet for en lykke! En etter en tar jeg de opp og snuser og ser. Du vet hvor godt små valper lukter? Hvis ikke burde du låne deg en liten en, for ikke annet enn for en liten stund. 

Jeg har kanskje ikke fortalt dere det, men en av disse skjønnhetene skal bli vår. Lille Clara. Vi studerer tegninger og gemytt, men foreløbig er det totalt umulig å velge. Bortsett fra at noen har litt mer anlegg for å legge på seg enn andre, er de ganske like. Enn så lenge er de rolige og harmoniske alle som en. De liker bedre å bli løftet nå som de har fått øyne. Kanskje ikke så rart. Passer møysommelig på at hver og en får like mye kos, men foreløbig er det mamma Ronjas stell og varme de setter størst pris på. Melkefabrikken går for fulle mugger bokstavelig talt, og i morgen skal de veies igjen. Det er en uke siden sist nå, jeg gjetter på at vi får rimelig sjokk når vi ser tallene... ;)

FACEBOOK

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

37, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss tre hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Tine

Kategorier

Arkiv