hits

Livets første natt i skogen <3

Sikkert ikke førstevalget, regn, lyn og torden når en skal sove i skogen for første gang, men det stoppet ikke denne gutten her! Ingenting hadde nok stoppet han, for dette er noe han har gledet seg til så lenge jeg kan huske! Å være med pappa i Vestfjella på en skikkelig fisketur, helt alene- med primus og fiskestenger.

Planlegging er jo en stor del av turen, og det er ikke få timer de har snakket, pakket og diskutert utstyr. De skulle egentlig sove under åpen himmel, men siden det var meldt regn pakket de med seg et telt sånn i tilfelle. De skulle prøve seg på ørreten, men spørsmålet er bare om det er en tanke tidlig. Fikk en telefon i stad med beskjed om at ei panne med abbor allerede var klar, så da har turen status som vellykket uansett ørretbitt eller ei;)

Jeg kjenner ingen som er så fiskegærne som disse tre ungene jeg har satt til livs. De to eldste spesielt, ja de ser jeg omtrent ikke dette sommerhalvåret. Bak huset har vi nå hengt opp 5 vester på rad og rekke, så de bare kan røske de med seg i fart på vei ned mot tjernet. Så lenge de har på vest får de lov til å gå selv, for de hører uansett at vi roper til de fra verandaen. I går og i dag har det gått skytteltrafikk mellom huset og vannet, ned for å fiske, hjem for å spise... Kristian kom hjem med en død mort (mon tro hvordan han har fått tak i den), og Martine like etter med en mort ho hadde fått på mark.

Tenk så artig det hadde vært å tatt de med på en skikkelig sommerferietur med fiske som hovedtema! Hardangervidda eller rorbuferie i Lofoten... DET må vi få til en gang, for det hadde nemlig vært drømmeferien for disse tre her <3

FACEBOOK 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Trine

11.05.2018 kl.10:55

Kjempefine turbilder. Digg å komme seg ut i finværet på våren. Mine 2 syns det e like stas med fiskestang så lenge4 de får napp.

Tine Bjerke

11.05.2018 kl.11:53

Trine: Ja, ikke noe er bedre enn det! Fisken biter og gutta har det topp! :)

Skriv en ny kommentar

Tine Bjerke

Tine Bjerke

37, Marker

Hei- og hjertelig velkommen skal du være hit til meg! Jeg er en ganske vanlig mamma som har tre aktive "outdoor kids", pluss tre hunder å holde styr på i hverdagen. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Tine

Kategorier

Arkiv