Så fin men uønsket❤

Synes egentlig dette bildet er ordentlig tøft! Står der så alene i verden og alle går bare pent forbi liksom😆

Dagens bilde: "Heldige meg"

Heldige Kris fikk skrape bollen etter at storesøster med venninner hadde bakt  muffins med blå konditorfarge.... Tok han egentlig på fersken med bollen over hodet, men mammarefleksen koblet rimelig kjapt inn og fikk den av! ;-)

Dagens bilde: "Liten og lykkelig"

Dagens bilde: Kylling på grønn seng <3

Dagens bilde: "Sunne fristelser"

Jaja, så er dette riktignok prøvebilder med mitt nye kamera, men bildet er i hvertfall klart nok til å friste meg ;)

Nikon D3300 duger eller??

I går var jeg om minsten på shopping og endelig fikk jeg kjøpt meg noe jeg har ønsket meg veldig lenge. Det er ikke det at jeg skal klage på kameraet på min Iphone 7s, for det synes jeg er fantastisk, men det er liksom noe annet med et ordentlig kamera som er ment til kun det. Å ta bilder altså. ...
Tine Bjerke

Tine Bjerke

36, Marker

Mamma med tre aktive outdoor kids, pluss to hunder. Flyr fra det ene arenaen til det andre, men fiskestanga i den ene hånda, og ballen i den andre. Men du- det er jo akkurat slik det skal være! Både i jobben min og som mamma, får jeg ofte bruk for en lek eller en morsomm aktivitet eller utfordring. Under kategorien "Partyfaktor", vil du derfor finne en idèbank med aktiviteter, leker, konkurranser osv. til bursdager, utdrikningslag og andre festligheter. Følg gjerne "lavkarbodagboka mi". Inspirerer jeg deg, inspirerer du meg<3 Håper du vil like deg her:)

Kategorier

Arkiv

hits