INGEN sommerfest uten denne “velkomstdrinken”!!

Endelig er sommeren her for alvor! Gradene kryper stadig oppover på gradestokken og familie og venner samer seg på stranda eller rundt grillen for hyggelige sammenkomster, utover sene sommerkvelder. 

Går du med planer om en sommerfest i hagen kanskje, og lurer på hva du skal servere som “velkomstdrink”? Ingen sommerfest hos meg i hvertfall uten denne:

Du trenger:
1 stor melon skjæres i trekanter, gjerne med kanten på som på bildet.
Ca. 5 dl vodka.

Slik gjør du:
Legg melonbitene i en stor bolle, gjerne en bolle med tett lokk. Skal den serveres på kvelden, ville jeg ordnet dette minst 3-4 timer før servering. 

Hell over vodkaen, og vend ved stadige mellomrom på bollen slik at vodkaen sprer seg rundt i melonverdenen og trekker seg godt inn. Bytt gjerne også plass på de bitene som ligger i bunnen, men vær forsiktig så de ikke ryker. 

Når gjestene kommer kan melonen serveres, og jeg lover deg at ingen har spist bedre melon NOEN gang! 😉 Bollen kan gå rundt og rundt utover kvelden, og om noen er glade i en shot, ja så vel bekomme når melonen er borte! PS! Kjøremelon serveres selvfølgelig også som et alternativ.

PS! Alkohol som dette og barn er er dårlig kombinasjon. Altså, til voksenfesten!

Lykke til og legg gjerne igjen en kommentar om hvordan “velkomstdrinken” ble mottatt:)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg