5 gode grunner til IKKE å ha med barna i matbutikken!!

Det kan godt hende at akkurat du har sånne veloppdragne, forsiktige barn som går som perler på en snor og gjør alt de får beskjed om da dere er ute blant folk. I såfall, glem denne listen. Har du barn som meg, og spesielt da kanskje gutter med stor G, så ta en titt under her og se 5 gode grunner til å la de bli hjemme i stedet ;):

 1. Det blir ALLTID dyrere enn om de ikke hadde vært med. «Om dere oppfører dere fint, så?.» Ja, de fleste har vel vært gjennom den frasen?
 2. Du blir garantert mer stresset, fordi du er redd for alle produktene som kan rase ned fra hyllene. «Ikke røre!!»
 3. Du vil ikke klare å følge handlelisten, fordi du som ansvarsfull mor MÅ følge med på hva gutta krutt holder på med, og det er jo ikke rent lite? «Ikke noe racerløp med vogna gutter- vi er i en BUTIKK!!»
 4. Du kommer mest sannsynlig til å føle alle de andre kundenes øyne i ryggen.  «Den sure mora med de uoppdragne barna. Har sikkert aldri fortalt ungene sine hvordan de skal oppføre seg?»
 5. Du blir sur. På deg selv, fordi du NÅ kommer på at du jo hadde LOVET deg selv forrige gang å aldri gå i den samme fellen igjen. Haha!

Men ta det med ro. Neste gang du er alene i matbutikken, ta deg tid til å se deg rundt. Det er fascinerende å følge med på alle de andre som da har med seg barn i butikken. Da kan du humre og le for deg selv, og observere at vi foreldre er akkurat like, alle sammen <3

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg