Lavkarbo – Dag 43: FSC…Skal, skal ikke….

Startet dag 43 med å glemme frokosten… Ble så opptatt av å skrive handleliste og legge en plan for uka for å rette opp de hersens 200 grammene, at det gikk helt i glemmeboka… Da klokka nærmet seg 12, skjønte jeg at det var ett eller annet, og kom så på at det var gått litt for mange timer siden forrige energipåfyll. Jammen godt jeg kom på det, tenker nå jeg, hvis ikke hadde det jammen meg vært helt slutt…;)

Er jo ikke spesielt glad i pålegg, og har gått litt brisklei. Har ikke turt meg på disse lavkarborundstykkene, for er redd jeg blir i overkant skuffa. Har du en oppskrift å friste med kanskje? Da må den være god altså… Kanskje du klarer å overbevise meg om at gode rundstykker finnes? Tok fram et stykke blomkålpizza fra fryser`n og frokost ble det. Eller lunsj. Kall det hva du vil;) Godt var det!

Til middag tok jeg et overblikk i kjøleskap og fryser, for å få brukt opp litt av det jeg hadde før jeg fyller opp kjøleskapet på nytt i morgen. Liker ikke å kaste mat! Det gjør vi aldri heller for så vidt, for alle rester vi ikke spiser selv, ja det får hundene. Skal si deg Emma har fråtset i god mat i dag <3 Stekte litt løk, blåmkål, sopp og squash i olivenolje + en kyllingfilet, noe som ble skikkelig snadder!! Enkelt og godt, akkurat som jeg liker det!

I morgen er jeg så heldig å ha blitt bedt bort på middag, så da skal jeg prøve å være like flink som jeg har vært alle de andre 43 dagene. Motivasjonen er på topp, så det skal nok gå bra. Har en plan om å få på meg treningstøyet og jogge meg en tur før jeg drar bort, men skal jeg være ærlig ser jeg litt mørkt på akkurat den saken… Helsvart når jeg får tenkt meg om… 😉 MEN! Er det ikke da det lønner seg å utfordre seg selv for å få fram go`følelsen som gjerne kommer ETTERPÅ?? JO! Jammen skal jeg jogge meg en tur i morgen. DET skal jeg det! Får se da se… er veldig tøff her jeg sitter nå, haha! 

Her på Ørje finnes det et veldig fint FSC-treningssenter, og jeg lurer stadig på om det hadde vært lurt med en tur dit. Er bare det at jeg lurer så lenge, og så blir det ikke noe av det…. Skal tenke på det litt fort, og finne ut av om det er lurt eller ei;) Lurt er det helt sikkert ,men… 

Håper dagen din har vært god og at du er i rute med dine mål. Jeg heier på deg!

FACEBOOK

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg