Nydelig, lørdagslaks på grønnsaksseng!! <3

Det er lørdag, og dags for å lage en ny, smakfull rett. Siden jeg prøver å være flink til å spise mer fisk enn før, tenkte jeg å snu litt på lørdagstrenden og prøve meg på en fiskerett i dag. Fisk på en lørdag?? Ja, hvorfor ikke?! Denne retten er som de fleste av mine oppskrifter, meget enkel og rask å tilberede. Akkurat som jeg liker det! Det bør helst gå unna;)

For 2-3 personer trenger du:

2-4 laksefileter
1 rødløk
½ purre
½ squash
1 gulrot (dropp den om du tror denne velter om på lavkarbolivet ditt, hehe)
4 tomater (eller 8 cherrytomater)
4 ss olivenolje
½ ts oregano
½ ts timian
½ ts pepper
1 ts pepper
1 ts sitronpepper

 

Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kutt opp alle grønnsaker til passe store biter og ha dette i en bolle.
Ha olivenolje og krydder (bortsett fra sitronpepper) i grønnsaksblandingen og bland godt.
Sør en ildfast form med olje og ha grønnsakene i.
Legg laksefiletene på toppen og krydre med sitronpepper.
Dekk formen med alluminiumsfolie.
Stek i ca.35 minutter og server med rømme eller creme fraiche! (Smak gjerne til med mer krydder ved behov)

For flere, smakfulle og sunne middagsoppskrifter kan du klikke HER eller følge meg på FACEBOOK  om du har lyst til det<3

 

#matoppskrifter#lavkarbo

2 kommentarer

Siste innlegg