<3 Ovnsbakte grønnsaker med svinemedaljonger <3

Det er gøy å lage nye middagsretter og i dag har jeg for første gang i livet gått til innkjøp av en aubergin! Tenkte jeg skulle lage noe godt av svinefileten jeg hadde i fryseren, og etter å ha tenkt meg litt om ble det til slutt til denne herlige retten med deilige grønnsaker og svinemedaljonger <3 Himmelsk lavkarbomiddag!!!

Til en liten, ildfast form trenger du:

1/2 squash
1/2 aubergin
1 rødløk
Noen champignon
3 store tomater
Mozarella (Kan sløyfes! Selv tok jeg halve med og halve uten)
Salt (jeg brukte himalaya)
Hvitløkspulver
Oregano
Timian
Ca.4 ss olivenolje
      +
En svinefilet

Gjør slik:
Sett ovnen på 190 grader.
Skjær grønnsakene i skiver.
Smør en liten, ildfast form.
Ha grønnsakene lagvis i forma.
Bland olje og krydder i en liten skål, og pensle grønnsakene. Hell over oljen om det blir noe igjen.
Strø over ost.
Gratinèr i ovnen i ca. 25 minutter.

Vil du ha saus til, kan du helt sikkert lage en god, hjemmelaget en, men i dag brukte jeg sky posesaus og ei skje creme fraiche- noe smaksløkene mine synes passet perfekt til dette;-)

Vil du ha flere middagstips kan du klikke HER, eller gjerne følge meg på FACEBOOK for oppdateringer:)

#Matoppskrifter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg