Mine TOPP 5 Lavkarbo Middagsoppskrifter!! <3

Ai, ai…. denne blir lei! Lovte i går at jeg skulle legge ut en TOPP 5-liste over oppskriftene jeg har lagt ut så langt. Tenker det er ganske så håpløst å blande kaker og desserter inn i middagene, så velger å skille mellom disse kategoriene. Det er SUPERVANSKELIG for meg å skille mellom middagsoppskriftene også, fordi jeg synes alt er omtrent like godt! Skal allikevel gjøre et forsøk, så får du gjerne legge igjen en kommentar som bekrefter eller avkrefter mine smaksløker og  påstander om du har forsøkt deg på noen av oppskriftene 🙂

Middager TOPP 5:
Det er supertrangt i toppen her, men allikevel vil jeg nok velge å plassere den hjemmelagede tomatsuppa på toppen. Den var så utrolig enkel å lage, og med mange fantastiske smaker, blir denne liggende på 1.plass i hvertfall for nå!!

 

1. Hjemmelaget tomatsuppe!

Kampen om andreplassen vil jeg si er like tøff. Her vil jeg plassere en super helgerett som er fantastisk god! Noen kaller den arvekylling, men jeg har bare kalt den for lavkarbo kyllingform. Denne blir jeg aldri lei og det tror jeg ikke du gjør heller om du prøver!!

2. Lavkarbo kyllingform!

Nå begynner det å bli vanskelig… Siden jeg er så glad i suppe og at ting er enkelt å tilberede, blir tredjeplassen kapret av en skikkelig høstklassiker. Fersk suppe med svinefilet! Fikk veldig god respons på denne her hjemme, så ja- bronseplassen tildeles denne!

3. Fersk høstsuppe med svinefilet!

Jeg har ikke vært veldig flink til å spise fisk opp igjennom, men det forsøker jeg helhjertet å endre på nå. Den sure, men veldig gode fjerdeplassen går til gla`laksen, tilberedt på verdens enkleste måte! Love you Salmon!! <3

4. Lørdagslaks på grønnsaksseng!

 

Kjenner jeg begynner å småsvette her, for det er nå flere retter jeg så gjerne skulle hatt inn på lista, som for eksempel dagens blomkålsuppe!! Kan jo ikke begynne helt på nytt nå, så bare sånn for å ta en avgjørelse, så havner den utrolig gode blomkålpizzaen på femte plass… Virkelig godt ingen av disse rettene skal motta noen premie, for da hadde nok noen av rettene syntes jeg var skikkelig urettferdig!! Ta en titt på resten av middagene, for lista mi var tydeligvis ikke lang nok….

5. Blomkålpizza


 

DEL gjerne, eller følg meg på FACEBOOK for flere favoritter <3

Siste innlegg