TACO!! Lavkarbo Fredagstaco fra BUNNEN <3

Det er endelig fredag, og er det EN rett som gjerne går igjen i de norske hjem på denne dagen, så er det TACO. Jeg har aldri prøvd meg på å lage tacosaus eller skjell fra bunnen av, så i dag har jeg gjort et helhjertet forsøk som jeg ble veldig godt fornøyd med! Det er utrolig hvordan hver enkelt smak kommer sååå mye tydeligere fram i denne retten i forhold til fabrikkvarianten, og jeg tror nok kanskje ikke at jeg kjøper det igjen etter denne middagen… 😉 

Nå har det seg sånn at jeg synes det blir mer enn nok smak med sausen om ikke kjøttet skal være overkrydret i tillegg, så kjøttet mitt er kun krydret med litt salt. Det ble mer enn nok smak uten noe mer, men det er selvsagt opp til hver enkelt å bedømme 😉 Her kommer oppskriften, kos deg <3

 

Tacoskjell:

3 ss revet mozarella + litt salt pr.skjell
Legg osten i en sirkel på ca.10cm i diameter på bakepapir. Dryss over litt salt.
Stek i micro på full guffe i 1,5 minutt, og form osten med det samme til et skjell.
Bruk gjerne ei tresleiv, ostehøvel eller noe i bunnen, for å få den klassiske tacoskjellformen.
Jeg måtte prøve meg fram med et par skjell før jeg fikk det til, og det må sikkert du også. Alt ble fullt spiselig, det var bare det at jeg ville få til denne fine formen 😉

 

Tacosaus:

1 boks hakkede tomater

1/2 paprika

1/2 løk

1 fedd hvitløk

0,5ts chillikrydder

0,5ts hvitløkspulver

1ts oregano

1ts salt

1ts sukrin gold

2ss tomatpurè

1dl vann

 

 

Finhakk paprika og løk, og ha alt i en kjele. 

Kok opp og la småkoke i ca.10 minutter frør det er klart. Enkelt og veldig godt!

Server med kjøttdeig/karbonadedeig, creme fraiche, ønsket salat og revet ost. Mmm!!!
 


Flere middagsretter finner du HER og om du liker denne bloggen, kan kan du gjerne følge FACEBOOKSIDEN min for oppdateringer<3

 

 

 

 

#matoppskrifter

Siste innlegg