Fylte Egg med Laks <3 Verdens enkleste gourmetmat!!

Etter over 9 timer i håndballhallen, var det godt å komme seg hjem og få tatt av seg skoene igjen. Flott innsats mot gode lag, har nok bidratt til  å heve nivået betraktelig på begge mine lag, da det er ved motstand en blir bedre 😉 Er det ikke slik med det meste da??

Middagen i dag ble veldig enkel . Blant vaffel- og pølselukt var jeg veldig glad for at jeg hadde tatt med litt salat og middagsrester fra i går. Jeg har FULL forståelse for at folk går på en slik sprekk på slike arrangementer, for hva gjør man? Har man ikke forberedt seg, så går det garantert dritt. Heldigvis så gikk det bra for meg denne gangen også;)

Det er tid for kveldsmat, og på menyen i kveld står det en veldig enkel, men god og mettende rett; Fylte egg med røkt laks, vårløk og majones. Sååå enkellt, såååå godt og jeg ville aldri ha tenkt på å spise dette om jeg ikke hadde…ja, tenkt meg litt om. Er ikke rart jeg har vært ensporig  og lei i matveien de siste årene vettu. Herlighet! Brødskive med nugatti har vært det perfekte kjedemåltidet, og omtrent det eneste enkle alternativet. Heldigvis for meg, så har jeg lært. En ny matverden har åpnet seg, og jeg er veldig fornøyd med alt den gir meg! <3 Dette ble rene gourmetmåltidet, og jeg deler mer enn gjerne den enkle oppskriften med deg!

Passer forresten like godt som en forrett, som et lite mellommåltid eller frokost/kveldsmat.

 

Du trenger:

Egg
Røkt laks
Majones
Vårløk
Sitronpepper
Salt

Gjør slik:

Kok egg
Ta av skallet og del egget i 2
Ta ut plommen og ha den i en liten bolle
Bland eggeplommen med litt majones (1-2ss) laks og litt vårløk.
Ha blandingen i egget.
Dryss over litt mer vårløk og krydre med salt og sitronpepper.

 

Til dere som synes jeg har flotte eggeglass… Jeg vet…. Jeg HAR rett og slett ikke eggeglass, så da taver man hva man haver. Utrolig hva man kan bruke disse drammeglassene til, haha!

For flere oppskrifter, kan du jo ta en tur innom DENNE eller DENNE siden for å se om du finner noe som frister. Disse eggene skal jeg garantert lage meg snart igjen! 

Følg meg gjerne på FACEBOOK 🙂


#matoppskrifter

 

2 kommentarer

Siste innlegg