Lavkarbo – Dag 97: Pannestekt laks, med et dryss av Italiensk<3

Hva er vel bedre enn at restene i kjøleskapet blir utnyttet samtidig som en ny rett blir til? Mmm…. Denne retten føyer seg inn i rekken av enkle middager som rett og slett bare smaker godt. I dag tok jeg ut rester av “gamle” grønnsaker fra kjøleskapet og bestemte meg for å gjøre det beste ut av de råvarene jeg hadde. Virkelig er det artig å gjøre ting en ikke kan!

 

Til 2 personer trenger du:

2 laksefileter

1/2 sqush

1/4 blomkål

1/4 purre

1 charlottløk

1/4 rød paprika

2 fedd hvitløk

2dl fløte (kan sløyfes)

2ss tomatpurè (kan sløyfes)

Olivenolje

Salt, pepper og annet krydder du liker til laks og grønnsaker.


 

Slik kan det gjøres:

Skjær filetene i terninger og ha på ønsket krydder.

Kutt opp grønnsaker.

Stek fisken i olje. 

Ha i mer olje og ha deretter i grønnsakene. 

Bland godt og la dette steke sammen i ca. 5 minutter. 

Ha i fløte og tomatpurè og la dette surre et par minutter. 

 

Smaken minnet meg  om klassikeren spaghetti bolognese, bare uten spaghettien og kjøttdeigen…. Da er det ikke mye igjen til overs tenker du antageligvis, men på grunn av sausen, får man et dryss av Italiensk inn i smakene. Nydelig!

Følg meg gjerne på FACEBOOK for flere oppskrifter <3

#mat #matoppskrifter

Siste innlegg