Lavkarbo Loff! <3

Kan jeg ikke spise loff sa du?! Å jo da…. På lavkarboens dag nr.100 er det AKKURAT det jeg gjør… På lavkarbovis selvsagt… 😉

Mens matvarebutikkene sliter med å få inn nok knekkebrød og brød til oss “særinger”, gjelder det å finne på alternativer som jeg har gjort i dag. Det første jeg gjorde var å bestille en vending hjemmebakte knekkebrød av min kjære mor, og det andre var å prøve meg på noe helt nytt…. LavkarboLOFF! 

Oppskriften er fantastisk enkel å følge, og jeg vil si konsistensen og sluttresultatet ble helt perfekt. Jeg har i hvertfall aldri laget et så “pent” brød før, hehe!  Det smaker jo ikke akkurat som vanlig loff, men om du liker smaken av kokos, er dette rett og slett loffen for deg! Med litt smør og jorbærsyltetøy ble dette et fantastisk, deilig kveldsmåltid. Dette brødet kommer jeg garantert til å lage igjen 🙂

 

Til ett brød trenger du:

10 egg

20g mandelmel

75g kokosmel

2ts bakepulver

100g meierismør

 

Slik kan det gjøres:

Sett stekeovnen på 175 grader.

Smelt smøret og sett til avkjøling.

Bland sammen melet og bakepulveret.

Sikt dette inn i eggene og rør forsiktig. Jeg brukte kjøkkenmaskin på lav hastighet, og det funka utmerket.

Rør inn smøret.

Ha deigen/røren i en bakepapirkledd brødform.

Stek i 40 minutter.

Nyt et varmt stykke brød f.eks med smør og syltetøy, og du kommer garantert til å smile lenge <3

Følg meg gjerne på FACEBOOK for flere oppskrifter <3

 

#mat #matoppskrifter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg