Sarah Bernhardt <3 Lavkarbo….

O`jul med din glede! Så blir det Sara Bernhardt i år også- og det til tross for at jeg hadde forkastet tanken for lengst!! Yes! 

PRØV de, NYT de…. <3

 

For ca.20 kaker med “druestørrelse” trenger du:

100g mandler

2 eggehviter

4ss tagatesse

1ts vaniljepulver

 

Skold mandler og kjør de i en mandelkvern.

Bland alle ingrediensene sammen og lag små mandeltopper.

Ha de på på bakepapir og stek på 180 grader i ca. 15 minutter. Følg med!

Avkjøl

 

 

 

Smørkrem (mer enn nok…)

150g meierismør

2ss tagatesse

2ss sukrinmelis

2 eggeplommer

1ss vann

 

 

Pisk romtemperert smøt, sukrinmelis og tagatesse.

Pisk inn en og en eggeplomme, og vann til slutt.

Bruk en smørkniv og ha rikelig på de avkjølte kakene.

Sett et kvarter i fryseren.

 

 

Sjokoladekrem:

100g sukkerfri sjokolade

1 ts kokosolje

Smelt sammen, avkjøl noe, og dypp de kalde kakene i sjokoladen.

Sett kaldt og nyyyt!

Flere juleoppskrifter finner du HER,  og følg meg gjerne på FACEBOOK for flere smakfulle oppdateringer <3

 

#mat #matoppskrifter #lavkarbo #jul

 

På forespørsel legger jeg ut noen bilder og informasjon av noen av produktene du trenger til denne oppskriften:

Sjokoladen kjøper jeg på Kiwi, eller i Sverige i matbutikkene. 
Nøttene er ikke brukt i denne oppskriften, men i oppskriften på Iskonfekt med pekannøtter og havsalt, men kom med på bildet. 
Vaniljepulver, tagatesse og cocosa kjøpte jeg på helsekosten.

Sukrinmelis finner du i de fleste dagligvarebutikker, stort sett i “allergihyllen”.
Håper dette var til hjelp, men bare spør om det skulle være noe mer dere lurer på 🙂

 

 

 

Siste innlegg