På Topplisten <3

Wow! Tenk så gøy å våkne opp på en tirsdag som denne og se at hele 6351 mennesker var innom bloggen min i går, og sørget for at jeg klatret opp til fantastiske 6.plass på Bloggtoppen, og 18.plass på Topplisten! For meg er det rett og slett helt fantastisk at dere har brukt av deres verdifulle tid til å titte innom her, og kanskje også har fått med dere noen tips og oppskrifter på veien ut igjen. DET setter jeg pris på!

Var på et møte i Askim i dag, hvorpå jeg må ha truffet på verdens mest tålmodige selger. Herlighet, den utholdenheten skulle jeg likt å ha! Skulle på død og liv prakke på meg en gratis kanne med spylervæske, hvorpå jeg gjentatte ganger spurte hva han ønsket å få tilbake for dette. “Absolutt ingenting”, var svaret, noe jeg påstod måtte være veldig dårlig butikk… Selgeren fulgte meg helt bort til bilen, ba meg åpne panseret og tilbød seg å fylle på. Jeg takket og bukket, men påstod fortsatt at det måtte være en forferdelig forretningsidè å bare gi bort slikt til forbipasserende. Da kom det. Det var altså bare noe mer han skulle GI bort, denne snille mannen. Et kredittkort som antageligvis måtte være av verdenskvalitet, i hvertfall om jeg skulle stole på ordene som raste ut mens han fylte på spylervæske. Jeg lot han prate seg ferdig og fikk til slutt et ledende spørsmål: “Så da er det greit at jeg sender med et kort i tillegg?!” Altså…. Jeg synes nesten synd på han, for han virket oppriktig optimistisk over at han nok hadde fått fram sitt glade budskap. Jeg takket pent for spylervæsken, og gjentok for antageligvis sjette gang at jeg takket nei. Puh! Er dette en grei fremgangsmåte egentlig? Heldigvis er jeg såpass sta og egenrådig, at jeg ikke har trøbbel med å stå på mitt, men gjetter på at mange ble “lurt” i dag. Frekt, er hva jeg kaller det….

Fikk tatt meg en racertur innom treningssenteret før barnehagen stengte, for har jo et mål om å klare denne treninga annenhver dag. Kjenner nok ikke helt energigevinsten enda, men så har jeg jo heller ikke trent mer enn en fire ukers tid… At jeg alltid må være så utålmodig?! Ble bare en halvtimesøkt, men som de sa; en halvtimes trening var tross alt mye bedre enn en halvtime på sofaen 😉 Helt riktig!

Rakk å få i meg litt salat før jeg måtte haste videre til kveldens foreldremøte. “Åpent kurs om ungdomshjernen”. Selvfølgelig rak jeg ikke å lade opp elbilen såpass at jeg kom meg noe sted som helst, men hva har man venner for <3 Det var heldigvis et godt oppmøte i kveld, for dette var både artig og lærerikt! Jeg vil si jeg både som mamma og lærer, fikk mye nyttig påfyll, for det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg mange ganger lurer på; HVORFOR?? Fikk mange oppklarende svar, og dette skal jeg lagre på et lurt sted og ta det fram ved behov. Regner med første behov kommer i morgen den dag, så får prøve å ikke gjemme det så godt så jeg ikke finner`t… haha!

Et viktig budskap jeg sitter igjen med etter kveldens kurs, er noe kanskje vi alle bør ta til oss? 

Passer egentlig veldig fint for meg akkurat i dag, for etter at TREDJE kjeksforsøk gikk i søpla, måtte jeg bare innse at slaget var tapt. Selv om røren var aldri så god, så kan man faktisk ikke servere kjeks hverken i forbrent fotballbaneform, eller som et uproposjonert verdenskart… Dritt! Jaja. I morgen er en ny dag, og jeg TROR jeg vet hva jeg skal prøve meg på… Selv om dette prosjektet gikk i vasken (igjen), setter jeg stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene rundt de ANDRE oppskriftene som faktisk da har vært vellykkede….. Not perfect, men dog amazing… 😉

Håper du får en fortsatt fin kveld!

Tine

 

 

    1. Har nettopp begynt å interessere meg for lk og syns det er moro å følge deg 🙂
      Takk for inspirasjon!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg