Sukkerfri Juleknekk med Sjokolade <3

I dag har jeg testet ut en ny, hjemmesnekret oppskrift, og jeg lurer på om angrer litt… Ble SÅ gode, at jeg antageligvis må til med hengelås på fryser`n, med en kode ikke JEG kjenner til… Smaken minner uten at jeg helt vet hvorfor, veldig om jul, så derfor ble navnet “Juleknekk”. Kanskje det er vaniljepulveret? Putt en slik i munnen, og du har en godbit i LANG tid om du ikke tygger… Mmm! 

 

 

For ca.20 juleknekk i “stor daimstørrelse”,  trenger du:

2dl tagatesse (helsekost)

2ss sukrin gold (helsekost/dagligvare)

20g meierismør

1/2 ts vaniljepulver (helsekost)

100g sukkerfri sjokolade

 

 

Gjør slik:

 

Smelt alle ingrediensene (bortsett fra sjokoladen) i en stekepanne.

La det koke et par minutter

Kle en slik mellomstor, ildfast form med bakepapir.

Hell massen i forma og avkjøl noe.

Bruk en kniv til å rute opp massen før det stivner helt. 

Avkjøl og knekk opp rutene med hendene.

Smelt sjokoladen.

Dypp en og en bit i sjokoladen, slik at den ene siden blir dekket av sjokolade. 

Legg de tilbake på bakepapiret.

Avkjøl.

 

Flere juleoppskrifter finner du HER, og om du vil ha flere er du hjertelig velkommen til å følge meg på FACEBOOK <3

 

 

 

#mat #matoppskrifter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg