Marinert Ytrefilet med grønnsaker <3

Etter å ha rotet litt nede i den store fryseren, dukket det opp en gammel, glemt kjenning i fra sommeren. Siden dagen i store trekk hadde gått med til rydding, rengjøring og denne karamellpuddingen, hadde jeg ingen store planer med tanke på middagen. Etter et dypdykk fant jeg altså denne bortglemte svinefileten, og tenkte at av denne måtte jeg lage en enkel, men god middag. Egentlig var vel denne ment på grillen i 20+, men med -3 grader og snø var det ikke akkurat det som fristet mest…. Skar den i stedet opp i skiver og la skivene i stekepanna mens jeg lette etter noe å ha attåt;)

Du og du så festlig det er å bare finne på retter etterhvert som de dukker opp av seg selv. Trengte en opprydding i grønnsaksskuffen, så kuttet opp en masse grønnsaksdigg, krydret med salt, pepper og hvitløk, helte på litt fløte og creme fraiche, før jeg la de nesten gjennomstekte kjøttskivene på toppen. Ingen form uten ost, så før den gikk i ovnen drysset jeg over et lite lag med mozarella… Mmm!!! 

Lot retten godgjøre seg i ovnen i ca.30 minutter på 180 grader, og plutselig var dagens middag klar. Trenger ikke akkurat være rakettforsker for å finne på dette her, men nydelig var det- nydelig nok til å deles! <3

Flere lavkarbo middagstips fïnner du HER, og vil du ha flere oppdateringer kan du gjerne følge meg på FACEBOOK <3
Nytt år, nye muligheter!

 

 

 

 

#mat #matoppskrifter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg