Hokos, Pokus, Dagens LUNSJ!!

Man trenger ikke alltid finne opp kruttet hver gang man skal mekke seg en lunsj. Det enkle er noen ganger det beste, bare jeg slipper brødskiver med pålegg da selvsagt… I dag blir det full rulle på jobben, og kjenner jeg meg selv rett er jeg sulten etter et par timer. Så lenge vi er 5 personer som skal ut og opp- samtidig som vi ønsker å prioritere frokosten sammen, så blir det til at frokosten spises i 7-tiden. Altså, begynner tretimersbjella mi og ringe etter ca. et par timer på jobb. Det er dumt å gå sulten, så det blir gjerne til at jeg tar en matbit i den første pausa. Den siste også egentlig, hehe… Har en kollega som sier jeg går rundt og spiser på noe hele tiden, og det stemmer jo ganske godt 😉 Gomle Gåsegg, der har dere meg, hehe!

Altså, jeg må ha en litt stor matpakke som jeg kan småspise litt av gjennom dagen…. Visse morgenfugler hadde helt sikkert hygget seg no`grådig med denne matpakkelagingsaktiviteten kl.6 om morgenen, men sånn er ikke jeg skrudd sammen. DA tror jeg familien hadde fått rimelig sjokk og jeg må skratte litt bare av tanken… Jeg er et utpreget B-menneske, så det meste bør være klart kvelden før. Lunsjen lages kvelden før, klær og gymbager pakkes og settes fram… ja, det meste gjøres etter at ungene er i seng, slik at minst mulig trengs å gjøres i halvvåken tilstand 😉 

Å lage seg en god lunsj er ikke vanskelig, men det krever kanskje et kvarter av tiden din. Stekt egg, bacon, broccoli og vårløk står på menyen her i dag, og jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har sutret i så mange år over de nitriste brødskivene… Haha!

Håper du får en fin dag <3

FACEBOOK

 

#mat

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg