Grillet kylling med Fløtesaus <3

Om det var den alltid så brå jobbstarten etter ferien, eller den utrolig gode middagen vites ikke, men jeg velger å tro det var sistnevntes skyld… 😉 Etter to timers kollaps er jeg på beina igjen, og sitter her nå og ergrer meg STORT over at jeg ikke lagde mer av denne retten da jeg først var i sving… Mmm! Godt jeg har lært meg å gi meg i tide, for dette var jammen noe å forspise seg på. Restene holder til en liten lunsj i morgen, men jeg må nok spe på med noe attåt;) 

Dette her er så enkelt at det nesten er latterlig, men det er altså de små variasjonene som gjør at jeg ikke går lei av disse formene. Tvert i mot så blir jeg like positivt overrasket hver eneste gang, selv om jeg enda vender meg av tanker som “hvordan dette skal bli UTEN loff, ris eller pasta”. Tro meg, det går HELT fint. Mmm!

Igjen som meg de andre former; Bruk det du har i kjøleskapet av grønnsaker, men om du vil gjøre akkurat som jeg gjorde  i dag får du oppskriften av meg under her.

 

 

1 grillet kylling

3 dl kremfløte

1 boks champignon  i skiver

1 brokkoli

1/2 blomkål

Revet ost 

Salt, pepper og hvitløkspulver (Bruk krydder du selv liker!)

Creme fraiche som tilbehør

 

 

Tilberedingen var så enkel det var 5-åringen i huset som stod for mesteparten av kokkeleringen her i dag. Med små hender som rev i stykker små biter av både kylling, brokkoli og blomkål, gjenstod det til slutt bare å krydre, helle på fløte og revet ost. Retten fikk godgjøre seg i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, akkurat nok til at grønnsakene ble passe tyggbare 😉 Ønsker du mørere grønnsaker lar du den stå litt lenger i ovnen, for så å ta noen testbiter til du er fornøyd. Mmm!!

Flere Lavkarbo Middagstips får du HER, og om du ønsker EDNA flere kan du jo følge meg på FACEBOOK  for oppdateringer <3

Ha en fin kveld, så “sees” vi kanskje her på bloggen i morgen når jeg meddeler at denne uka har det virkelig gått dritt…. For det MÅ det ha gjort… hehe! 5 minutters skuffelse…jeg lover- IKKE mer 😉

Tine


 


#mat #matoppskrifter

4 kommentarer

Siste innlegg