Biffsnadder <3

Ukas begredelige resultat er  et tilbakelagt kapittel i reisen mot målet, og jeg erallerede langt på vei mot lysere tider;) Tok meg en tur på trening rett etter jobb og mens jeg gikk der og svettet, så tenkte jeg grundig over hva jeg hadde lyst til å spise til middag. Det gjelder å motivere seg selv på dager som starter litt dritt, så i dag skulle jeg lage noe som var skikkelig, SKIKKELIG godt! Etter jobb og trening er det samtidig litt begrenset hvor mye tid jeg har lyst til å bruke ved grytene, så etter noen vekter opp og ned og hit og dit kom jeg fram til en lysende idè. Biffsnadder! Herlighet, hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før etter over 20 uker liksom? Husker jeg jobbet på et gatekjøkken som ungdom, hvor vi tok disse frosne biffsnadderposene direkte opp fra fryseren og opp på stekeplata. Enda husker jeg jo at dette var godt, men hallo… dette skulle jeg da lett klare bedre fra bunnen av! 

Med få- men, sunne, ferske ingredienser, kort “koketid” og nydelig smak, får jeg vel takke vektene for at denne har kommet med på lista over “lavkarbo middagstips”…. Her får dere fredagsmiddagen i morgen servert på sølvfat, folkens! Nyyyt!

 

Til 1-2 personer trenger du:

1-2 okse ytrefiletskiver eller annet biffkjøtt
(Antall gram kommer jo helt enkelt an på hvor lite/mye du spiser. For oss to her hjemme som nå spiser mye mindre posjoner enn det vi gjorde før, holdt det med 1 ytrefilet a 200g. Et helt perfekt måltid for oss to. Trenger dere litt mer mat, ville jeg klemt til med to skiver og litt mer grønnsaker. Tilpass etter behov!).

1 stor paprika

5 store sjarlottløk

2 fedd hvitløk

1 boks sjampinjong (evt.fersk)

Bernaise
(PS! Se bildetips under her! Denne ferdigsausen er kjempegod og inneholder kun 0,5g karb. pr. 100g! Jeg kjøpte den i Sverige.)

 

 

Slik kan det gjøres:

Kutt opp grønnsaker i passe store biter.

Skjær kjøttet i smale strimler.

Smelt smør i en stekepanne.

Stek grønnsakene noen minutter alene til de blir blanke og fine.

Ha i kjøttet og stek noen minutter til på ganske høy varme. 2-4 minutter skal holde.

Servèr med bernaise, og du kan nå nyte lavkarbolivet i ca. 10 minutter… <3


Flere tips til lavkarbomiddager finner du HER, og det er bare hyggelig om du DELER oppskrifter som  du selv  liker <3

Følg meg gjerne på FACEBOOK om du ønsker enda flere oppdateringer!

 

 

#mat #matoppskrifter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg