“Bjerkes Lavkarbo” – Tror bare jeg MÅ realisere det her…

Det er fredag og du verden så store planer jeg hadde for denne kvelden… Først skulle jeg bake knekkebrød, for det der Brisk-greiene er jo bare å gi opp. Produsentene klarer visstnok ikke å produsere nok, og butikkene får ikke lov til å ta inn alt de måtte ønske. Når butikkhyllene fylles halvveis opp igjen er det førstemann til mølla, noe som betyr at hylla renskes i løpet av få minutter. Nei, nå vurderer jeg sterkt å  ta tak i problemet på egenhånd. Kanskje jeg bare skulle lage min egen, uimotståelige knekkebrødoppskrift og starte mitt eget utsalg!?  Kjenner jeg meg rett, så gjør jeg det plutselig, og problemet er løst. Aldri mer tomt for knekkebrød, med “Bjerkes Lavkarbo”… Haha!! I morgen skal jeg eksperimentere med både nøtter og frø, så får vi se om resultatet blir såpass bra at tanken blir realitet;)

Helg betyr jo litt ekstra kos også. Etter jobb tok jeg med Martine på en liten shoppingrunde, for det var på høy tid med nye vinterstøvler til to av de pluss litt annet småtteri. I tillegg skulle jeg da kjøpe ingrediensene til dette knekkebrødet, samt til en søt, liten hemmelighet jeg skulle introdusere dere for her i dag. Vinterstøvler kom rask på plass, for det er jo tross alt salg om dagen. Alt det andre ble det verre med gett…. Kom hjem og hadde jo ikke husket halvparten av det jeg trengte for å gjennomføre baksten… Puh! Kanskje et signal på at jeg trenger denne kvelden til å roe helt ned, men  det er jo ikke noe artig… Nei, det er jo for gæli å kjøre ut igjen, så jeg får nok smøre meg med tålmodighet og vente til i morgen. Da se- DA blir det bakst igjen;)
 

Fram til da får jeg nøye meg med min nest beste venn i nøden etter pepsi max….. osteshipsen! Den har reddet meg mang en gang, og anbefales til andre der ute som er veldig fysne på ett eller annet dere ikke helt vet hva er:) Mmm!! For deg som enda ikke har testet ut dette, så er du nesten nødt til å gjøre det. Bruk ostehøvelen og skjær et par osteskiver. Brett de i to, legg de på et bakepapir før du salter de lett. Kjør de i microovnent på full guffe i 2,5 minutt, og plutselig har du en ny bestevenn i nøden <3 PS! Osteshipsen passer dessuten perfekt som nachoerstatter 😉

FACEBOOK

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg