Jakten på den perfekte oppskrift

Jakten er i gang. Jeg sniker meg gjennom både bøker, nettsider og ukeblader på jakt etter den perfekte knekkebrødoppskriften. Jeg blar og blar, trykker og taster i et evindelig virvarr av ulike knasende fristelser- før jeg kommer fram til den samme beslutningen som jeg som regel alltid gjør; Tine- lag din egen!!

Og der er jeg altså nå, og gjett om jeg gleder meg til å vinke far vel til de hersens, tomme butikkhyllene! Nei, saken er tatt i egne hender, og jeg grubler så svetten spruter, all den tid det er mulig… Dette skal bli så godt at jeg med latter og glede kommer til å se meg tilbake og tenke “Hvorfor gadd jeg virkelig å irritere meg så grenseløs over de endeløse hyllene som aldri ble fylt opp?!” Nei, nå skal det bli andre bol… knekkebrød! “Bjerkes Lavkarboknekkebrød,…” og de skal bli best! Hah!

Let`s go!  Fortsettelse følger…forhåpentligvis 😉

 

FACEBOOK

 

2 kommentarer
    1. Hei, jeg har leve lavkarbo minus sukker i 10 år, og jeg lager ALT av brød/knekkebrød på egen opskrift. Selvfølgelig, noen ting må man altid ha med, men det er alltid rom for egen smak, noen liker lett, andre vil ha MYE frø o.l. Lykke til.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg