Dette stedet anbefaler jeg! <3

Da var jeg hjemme igjen etter to fantastisk, hyggelige dager i Karlstad. Tenk så heldig, å få hotelltur i gave av to gode venner som helt sikkert har hatt i tankene at det var nettopp dette jeg trengte. Et lite avbrekk i hverdagen med god mat og drikke, gode venner og latter i bøtter og spann! Rett og slett en skikkelig avslapningstur, med alt det gode som hører med. 

Jeg skal ikke ha på meg at jeg er den jenta som bruker aller mest tid på hår, klær, make-up og shopping, så da passet det jo perfekt å reise på tur sammen med noen som også er sånn. På null komma svisj var vi klare for lunsj på en sportspub som sendte sprint, og med litt forskjellig fingermat, var lavkarbomåltidet i boks. Med store planer om shopping både her og der, satt latteren rimelig løst da vi oppdaget at vi hadde skravlet bort såpass lang tid på puben, at de fleste butikkene var stengt da vi omsider kom ut derifra… haha! 

Hadde kjøpt med litt bacongull og diverse sukkerfritt som skulle kose oss med på rommet, og det passet jo utmerket da det allikevel ikke ble særlig med shopping. På hotellet satt praten løst mens Sverige spilte EM på skjermen, og da det nærmet seg middagstid brukte vi nøyaktig tre minutter på å skifte og ordne oss…. 

Rett rundt hjørnet fra hotellet, lå resturanten der vi hadde bestilt bord. Nå er det jo ikke sånn kjempeofte jeg spiser ute på resturant, så det kan godt hende at alle i hele verden bortsett fra meg  har hørt om- og besøkt denne kjeden “Pincho Nation”… Altså… har du ikke besøkt dette stedet som lavkarbospiser, så kan du trygt og veldig gjerne gjøre det. Et artig sirkuskonsept hvor du bestiller småretter med mat og drikke fra en app på telefonen, før du henter maten servert på lange “planker” som settes i stativ på bordet. Ikke bare var det artig, men det maten smakte utrolig godt! 

Av alle de artige smårettene, bestilte jeg hvitløksmarinerte scampi, som by the way var de beste rekene jeg noen sinne har smakt, saftige og gode kyllingspidd, plankestek og osteboller… Mmm!!! Ren og god mat, hvor jeg slapp å forholde meg til alt dette vomfyllet i form av poteter og pasta som jeg da helst ikke skal ha akkurat nå. Anbefales!

Jeg takker så mye for turen og selv om jeg lever gørlenge en slik helg, så håper jeg det ikke blir så altfor lenge til neste gang. Smask! <3

FACEBOOK

 

2 kommentarer
    1. Tusen takk for mye latter,god mat og supert selskap😍Vi gamle synes det er særs hyggelig å være på tur m jentungen😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg