6 Lavkarbofavoritter med Kjøttdeig! <3

Så var det endelig fredag igjen og mange lurer kanskje på hva de skal lage av godsaker i helgen. Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut noen oppskrifter med kjøttdeig, så her har jeg laget en liten liste med mine 6 beste kjøttdeigfavoritter. Finner du noe av interesse, kan du gjerne dele de med andre som kan få bruk for de. Har du et ønske om annet innhold på bloggen, så setter jeg stor pris på tilbakemeldinger. Fyr løs!

I dag ble det grillspidd med salat på familien Bjerke. Selv om hjemmelagede grillspidd uten tvil er de beste, så er det innimellom kjekt med noe ferdig som går kjapt å tilberede etter en lang arbeidsuke. Pleier å kjøpe disse frosne kyllingspiddene fra Euro Cash på sommeren, men det var slettes ingen usmak på de i februar. En god start på en aktiv helg!

En aktiv helg ja… Er det ikke herlig de helgene du ikke trenger å ofre så mye som en hjernecelle på å tenke ut hva du skal fylle ut helgetimene med? Sånn er det med meg akkurat nå. Det eneste jeg trenger å tenke på, er hvem som skal være hvor eller på hvilken bane- når…. 10 håndballkamper, en overnatting, 2 dugnadsvakter og en vennetilstelning, sørger for at alt er lagt tilrette for en…ja, en AKTIV  helg. Puh! Jaja. Bare en får noen timer søvn og en halvtimes tid med go`boka, så skal det nok gå bra denne gangen også 😉

Sjekk ut disse kjøttdeigfavorittene under her, og gi meg gjerne en tilbakemelding på hva du synes.
Riktig god helg! <3

 

Om du ønsker flere lavkarbo middagstips finner du det HER, og følger du ikke med på FACEBOOKSIDEN min, så er du hjertelig velkommen til å gjøre det også:)

 

Pizza med kjøttdeig

 

 

Salsaform

 

 

 

Lavkarbopasta med Kjøttsaus

 

 

 

Moussaka

 

 

 

Tomatsuppe med kjøttboller

 

 

 

Kjøttdeigform

#mat #matoppskrifter #helse

4 kommentarer
  1. Du er så flink og en inspirasjon! Jeg har begynt med lavkarbo og føler meg så bra:) Ikke noe cravings og i dag fikk jeg endelig trent.
   Skal prøve ut oppskriftene dine, spesielt pizzaoppskriften! Nam:)
   Veldig kjekk blogg å lese.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg