Helgelykke

Helgen er i gang og lykken var enorm da vi omsider kunne sette oss ned i går kveld etter ungene var i seng, og finne ut at første håndballkamp i dag ikke begynner før et godt stykke utpå dagen. Yes! Derfor ble det tid til en lang, men absolutt ikke rolig morgen, og fruen i huset ble til stor glede servert omelett til frokost. Nå er det helt slutt på knekkebrød i huset, så tenkte jeg skulle prøve å rekke å bake et par brett etter vaktskiftet i håndballhallen senere i dag;)

Etter frokost fant Kristian fram en gammel venn, som ikke hadde kunnet vise fram kunstene sine på aldri så lenge. Nye batterier ble funnet fram, og jeg skal si det det ble litt av en forestilling jeg ble vitne til på kjøkkenet mens jeg lagde middag;) Middag må til, og når det ikke er tid senere på dagen, ja da får en presse det inn der det faktisk er mulighet. På morgenen. 
 

 


I kveld er jeg bedt bort, og vi har gjort det til en hyggelig vane at alle som kommer tar meg seg et eller annet til et felles matbord. SÅ kjekt! For det første slipper vertinnen å sitte med hele ansvaret selv, og for det andre så kan du jo bare tenke deg til hva for et matbord vi får til hver eneste gang:) Inspirert av mitt eget kjøttdeiginnlegg i går, tenkte jeg at jeg skulle gå for denne kjøttdeigformen jeg husker var så innmari god forrige gang. Den er enkel å lage, og kan puttes i ovnen rett før jeg skal dra. Laget en ekstra, liten form til min kjære, for tror smågutta er i pizzahumør siden det tross alt er lørdag:)

God lørdag alle sammen, nå er det straks matchtid 😉

 

FACEBOOK

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg